Lær å komme på nett med kroppen din igjen. Foto: Image Source
Lær å komme på nett med kroppen din igjen. Foto: Image Source Vis mer

Sex

Guide til «naturlig» sex

Er du blitt bortskjemt av vibratoren? Slik får du kroppen til å tenne på gamlemåten.

Publisert
Er du blant de stadig flere kvinnene som er blitt vibrator-avhengige?

Kroppen din kan nemlig så bortskjemt med den effektive elektriske stimuleringen at vanlig «naturell» sex ikke lenger gjør susen.

 • Les også: Den store sexleketøytesten

 • Dette kan by på utfordinger når en kjæreste kommer inn i blidet, men også om du for eksempel er på ferie og ikke har med leketøyet ditt.

  Det du trenger da er å komme «på nett» med kroppen din igjen - altså å få den til å reagere seksuelt på annen stimuli enn den elektriske.

  De profilerte amerikanske sexrådgiverne Emma Taylor og Lorelei Sharkey har laget en guide som kan komme til nytte:

  1. Skap sexy stemning

  Forbered deg til en date med deg selv. Demp lyset, sett på musikk du liker, skru telefonen av og varmen opp.

  2. Prøv et nytt sted

  Hvorfor må solosex alltid foregå på soverommet? Benytt heller anledningen når du kjenner at det kribler litt ekstra i kroppen - enten du sitter foran tv-en, ligger i badekaret eller nettopp har hatt en tøff treningsøkt.

  3. Øv opp fantasien

  Har du blitt traktert av en kraftig vibrator i lengre tid kan den seksuelle fantasien din ha blitt litt sløv. Husk at hjernen er ditt største erotiske organ. Les pirrende litteratur, se porno eller sexy filmer for å pense de små grå inn på et seksuelt spor.

 • Les også: Kunsten å onanere

 • 4. Sørg for god glid

  Med et glidemiddel blir opplevelsen mer intens. Når du bruker fingre framfor en vibrator kan også opplevelsen bli mer intim.

  5. Senk forventningene

  Vær realistisk når det gjelder hva du forventer å oppnå de første gangene uten vibrator. Noe av poenget er faktisk at kroppen din ikke er en maskin - det er ikke bare å trykke på en knapp og så går ting av seg selv. På den annen side er ikke onani en avansert øvelse heller. Det gjelder egentlig bare å kjenne etter hva som føles godt.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer