Dating

Gutta vil at du skal ta initiativ

Ikke forvent at mannen skal ta det første steget.

TA INITIATIV: En ny undersøkelse viser at menn ønsker at vi kvinner skal ta mer initiativ og være den som tar det første steget.  Foto: gpointstudio - Fotolia
TA INITIATIV: En ny undersøkelse viser at menn ønsker at vi kvinner skal ta mer initiativ og være den som tar det første steget. Foto: gpointstudio - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av mange single jenter som forventer at mannen skal ta det første steget og be deg på date? Eller kanskje du er i et forhold, men venter med å ha sex til partneren din har lyst?

Det bør du slutte med, for ifølge en ny undersøkelse viser det seg at en stor andel menn ønsker at vi kvinner skal være litt mer frempå og ta initiativ.

LES OGSÅ: Hvorfor ringer han ikke? 

Sløve til å ta initiativ

I en brukerundersøkelse gjort av det danske datingnettstedet Partner Med Niveau, også kjent som Elite Singles i Norge, viser det seg nemlig at det motsatte kjønn synes vi skandinaviske kvinner er altfor sløve når det kommer til dating og bør ta mer initiativ.

Resultatene av undersøkelsen viser at hver femte av de danske og finske mennene som deltok forventet å bli sjekket opp av kvinnene.

Av nordmennene var det hakket flere som forventet dette, og av våre kjære svenske naboer var over halvparten av de mannlige deltakerne enige i at kvinner bør ta mer initiativ.

Dette passer svært dårlig, for kvinnene var derimot helt uenige, og 95 prosent av de som deltok på undersøkelsen mente at det uten tvil er mannens plikt å ta det første steget og invitere dem ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer