Pålegg

Ha dette på skiva - hver dag

- Sikrer deg en ekstra god start på dagen, sier eksperten.

VELG RIKTIG PÅLEGG: Hva slags pålegg bør man egentlig ha på brødskiva om morgenen? I denne saken har ernæringseksperten gitt oss svaret!  Foto: Pixelbliss - Fotolia
VELG RIKTIG PÅLEGG: Hva slags pålegg bør man egentlig ha på brødskiva om morgenen? I denne saken har ernæringseksperten gitt oss svaret! Foto: Pixelbliss - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det finnes mange måter å ta frokosten på, men vi nordmenn er typiske brødspisere og starter gjerne dagen med en skive eller to. 

Men hva er det egentlig best å danderer brødskivene med, dersom du ønsker å sikre deg en sunn og god start på dagen?  

LES OGSÅ: Påleggstabbene du bør unngå

Velg et sunt og næringsrikt pålegg

Marie Louise Liane, som er ernæringsfysiolog og personlig trener, anbefaler deg å gå for et sunt og næringsrikt pålegg som frister å ha på brødskiva om morgenen. 

- Jeg vil anbefale deg å alltid ha magre pålegg som for eksempel kalkun- eller kyllingpålegg, gulost, egg og makrell i tomat i kjøleskapet. Du kan også supplere med cottage cheese, mager leverpostei og mager salami. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer