Hårspray

Ha hårsprayen i hendene

Jan Thomas’ hemmelige tips garanterer volum og hold.

BRUK HENDENE: Kjendisstylist Jan Thomas anbefaler at du sprayer litt hårspray i hendene, for deretter å påføre det der du ønsker å bygge opp volum - nemlig under håret, ved røttene.  Foto: Per Ervland
BRUK HENDENE: Kjendisstylist Jan Thomas anbefaler at du sprayer litt hårspray i hendene, for deretter å påføre det der du ønsker å bygge opp volum - nemlig under håret, ved røttene. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss ønsker en tykk, glansfull og voluminøs hårmanke. Og etter å ha fikset håret slik vi vil på morgenen, er det nettopp hårsprayen vi bruker for å få til dette, slik at sveisen og volumet vi har frisert oss til holder hele dagen.  

Men, dersom du er en av dem som sprayer lag-på-lag med hårspray over den nystylede manken bør du få med deg dette.

Akkurat det du gjør der kan nemlig være årsaken til at hele sveisen din «kollapser» i det du går ut døra på vei til jobb.

LES OGSÅ: Se 10 år yngre ut med disse frisyretriksene

- Mange bruker hårspray feil

Kjendisstylist Jan Thomas har tidligere delt flere av sine hotteste sminke- og stylingtips i boken «Jan Thomas-Metoden».

Og da KK.no møtte kjendisstylisten i hans studio i Parkveien i Oslo, kunne han fortelle at nettopp dette med hårspray er noe svært mange av oss bruker feil.

- Svært mange bruker hårspray helt feil. Du skal faktisk ikke spraye vilt rundt deg med hårspray og tro at den gjør deg noen tjenester.

- Gjør du dette og samtidig bruker for mye hårspray, vil sprayen legge seg som et lag oppå håret og føre til at hele frisyren synker sammen i løpet av kort tid, sier han til KK.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.