Hårspray

Ha hårsprayen i hendene

Jan Thomas’ hemmelige tips garanterer volum og hold.

BRUK HENDENE: Kjendisstylist Jan Thomas anbefaler at du sprayer litt hårspray i hendene, for deretter å påføre det der du ønsker å bygge opp volum - nemlig under håret, ved røttene.  Foto: Per Ervland
BRUK HENDENE: Kjendisstylist Jan Thomas anbefaler at du sprayer litt hårspray i hendene, for deretter å påføre det der du ønsker å bygge opp volum - nemlig under håret, ved røttene. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste av oss ønsker en tykk, glansfull og voluminøs hårmanke. Og etter å ha fikset håret slik vi vil på morgenen, er det nettopp hårsprayen vi bruker for å få til dette, slik at sveisen og volumet vi har frisert oss til holder hele dagen.  

Men, dersom du er en av dem som sprayer lag-på-lag med hårspray over den nystylede manken bør du få med deg dette.

Akkurat det du gjør der kan nemlig være årsaken til at hele sveisen din «kollapser» i det du går ut døra på vei til jobb.

LES OGSÅ: Se 10 år yngre ut med disse frisyretriksene

- Mange bruker hårspray feil

Kjendisstylist Jan Thomas har tidligere delt flere av sine hotteste sminke- og stylingtips i boken «Jan Thomas-Metoden».

Og da KK.no møtte kjendisstylisten i hans studio i Parkveien i Oslo, kunne han fortelle at nettopp dette med hårspray er noe svært mange av oss bruker feil.

- Svært mange bruker hårspray helt feil. Du skal faktisk ikke spraye vilt rundt deg med hårspray og tro at den gjør deg noen tjenester.

- Gjør du dette og samtidig bruker for mye hårspray, vil sprayen legge seg som et lag oppå håret og føre til at hele frisyren synker sammen i løpet av kort tid, sier han til KK.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer