Kjærlighet

Han innrømmer det aldri

Men han skulle virkelig ønske du visste dette.

At menn ikke er tankelesere, har vi skjønt for lengst. Men kvinner kan faktisk heller ikke lese menns tanker.  Foto: All Over PressAll Over Press
At menn ikke er tankelesere, har vi skjønt for lengst. Men kvinner kan faktisk heller ikke lese menns tanker. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om du tror du leser han som en åpen bok, er det ikke sikkert du har rett.

Noen sider av seg selv velger han å holde skjult for deg. Andre ganger føler du at du er glassklar, men han oppfører seg merkelig, fordi han bare ikke klarer å forstå deg.

Og noen ganger tør han bare ikke si hva han føler. Men hvordan skal du da få vite det? Ifølge Webmd finnes det en rekke ting han skulle ønske du visste - helt av deg selv.

Han hører faktisk etter

Når kvinner snakker sammen, er vi gode på å nikke og bekrefte hverandre med «mm, ja!» og «virkelig?» Slik signaliserer vi at vi hører etter. Mange menn gir ikke slike responser. Det kan også hende at de synes det er ubekvemt å stirre på deg mens du snakker, og dermed ser en litt annen vei. Det betyr ikke at han har koblet ut. Det er bare hans måte å lytte på.

Det er det han gjør som teller

Hvis du i et romantisk øyeblikk spør om hva du betyr for ham, kan det hende at han du får et flakkende blikk og et lett stammende «joh, ja, eh...betyyyr?» til svar, trenger det ikke være et tegn på at han ikke elsker deg. Han er bare ikke god til å verbalisere det. Legg merke til det han gjør i stedet. Noen menn sier at de elsker deg ved å bære sekken din eller fikse bilen din. Og lager han for eksempel den deilige retten du nevnte i en bisetning en dag du er sliten, betyr det at han gjør alt han kan for å glede deg. Her er kjæresterådene som faktisk funker.

Les også: Menn lider mest av kjærlighetssorg

- Bli med og gå på skøyter fredag kveld, da!

Du kunne heller tenkt deg en klassisk kjærestekveld med mat, film, vin og puteprat. Han vil ha deg med ut på tur. Det betyr ikke at han er uromantisk og nedprioriterer kose-tid. Det betyr bare at mange menn føler at aktiviteter styrker forholdet mer enn utveksling av tanker og følelser.

Han er sjalu

Menn er sjalu, men vil ikke innrømme det. Å innrømme sjalusi er å røpe at han føler seg sårbar, og dermed gir han deg et maktmiddel – for menn er like redde for å bli forlatt som kvinner. Heller ikke dette vil de så gjerne innrømme, naturligvis. Menn prøver å sikre seg i hemmelighet, for eksempel ved å smuglese eposten og sms’ene dine. Halvparten av alle menn sier i en undersøkelse at de har lest kjærestens epost. Her avslører psykologen flere av menns hemmeligheter.

Les også: Slik får du drømmeforholdet

Han trenger tid for seg selv

Han elsker deg, og synes du er brennheit. Han setter pris på å ha deg i nærheten. Til tross for dette, vil han av og til være helt mutters alene. Du trenger ikke bli fornærmet over dette. Kanskje trenger også du alene-tid innimellom?

Han er svak for smiger

Han nekter å innrømme det, men han elsker komplimenter. For klesvalget, for de fine musklene, for sex-prestasjonene og husvasken. (Dette kan du selvsagt gjøre nytte av. Har han vasket huset, noe alle menn selvsagt bør gjøre uten å få en nobelpris for det, gir du han likevel mye skryt. Sjansen er stor for at han alt neste uke står klar med bøtte og klut.)

Han tenker mye på sex

Dette er neppe noen hemmelighet. Studier viser at viser at 54 prosent av menn tenker på sex hver dag eller flere ganger om dagen. 43 prosent oppga at de tenker på det fem ganger i måneden eller noen få ganger i uka. Mange menn har også flere sex-fantasier enn kvinner. Til tross for at fantasiene kan handle om både andre kvinner og menn, er det viktig å huske på at for mange er fantasiene nettopp best i fantasien.

De synes sex er best med den de elsker

Til tross for at de kan skryte til kameratene av tidligere, heite one night-stands: De fleste menn synes at den beste sexen er den de har med en de både kjenner og er glad i.

Han liker det når du tar initiativet

Ofte liker han å være forføreren. Men han elsker det når du tar initiativet og viser at du vil ha ham. Det får han til å føle seg både ønsket og attraktiv. Her er den ultimate stillings-guiden.

...men av og til vil han bare sove

Han tenker stadig på pupper. Han elsker sex. Han elsker deg. Men av og til er han bare ikke i humør. Han er ikke lei av deg, han er ikke sint på deg. Han vil bare lese, sove eller ligge i skje.

Han får prestasjonsangst

Han gjør sitt beste for å skjule det. Men også han kan være redd for å ikke strekke til. Han kan bekymre seg over å være en dårlig elsker, at du skal synes han er kjedelig eller at han skal dumme seg ut når dere drar i skibakken. Han er gjøre noe som du og venninnene dine ler av. Og når man er redd, hva skjer da? Jo, man kan oppføre seg både dumt og irrasjonelt.

Han er redd for å miste deg

Macho-takter, forherligelse av singel-livet og sjeldne rosebuketter til tross: Han er redd for å miste deg. Han synes det er mye bedre å være i et forhold enn å være alene. Han liker å ta vare på deg, og å bli tatt vare på. Og selv om han kjekt inviterer gutta til guttekveld hvor de kan være ekstrem-gutter til den lyse morgen når du reiser bort, synes han det er litt trist å sove alene.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer