Sexy

Han ser om du er god i senga

Sjekk hvordan han avslører deg.

Menn er noen luringer. De tror de i alle fall selv.. Foto: colourbox.com
Menn er noen luringer. De tror de i alle fall selv.. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du kan se om en kvinne er god i senga, bare ved å observere henne, skriver Askmen.com.
 • Hvor sexy er du?
 • Hvor vågal er du i senga?
 • Hvor bra er sexlivet deres?
 • Det er nemlig visse ting som røper hvordan hun er på soverommet, og vi snakker ikke om høyrøstet prat om kroppsdeler i bevegelse eller en utringning ned til navlen. Ifølge Askmen.com er det helt andre ting som sier en mann om hun vil være god i senga, og det med ham.
 • Finn din indre sexgudinne
 • 1. Helt grunnleggende

  For det første, har hun selvtillit? Selvtillit betyr nemlig at hun er villig til å prøve og la deg prøve nye ting i sengehalmen, ifølge Askmen.com.

  2. Øvelse gjør mester

  For det andre, har hun erfaring? Sex krever øvelse og jo flere hun har vært sammen med før deg, jo flere triks har hun lært seg, med mindre: hun ikke har tatt lærdom av erfaringene sine eller er fryktelig opptatt av likestilling, skriver Askmen.com.

  3. Overdrevent frempå

  Husk også at mange kvinner kompenserer for manglende erfaring ved å oppføre seg som om de spiller i en film. Tenk Mena Suvari i American Beauty.

  4. Sensuell er stikkordet

  En god elsker er sensuell, noe du lett merker ved å observere henne. Er hun sensuell, da er det opp til deg å finne ut om hun også er seksuell, skriver nettstedet videre.

  5. Viktig kyssing

  Et annet og helt åpenbart tegn på at hun er god i senga er kysseteknikken hennes. Enkelt og greit, liker du hvordan hun kysser da vil du like resten også.

  6. Hun vet å bevege seg

  Et annet og tydelig tegn på at hun vet hvordan hun skal tilfredsstille sin elsker er hvorvidt hun er en god danser eller ei. På hvilken måte hun beveger kroppen er en indikator på andre ferdigheter.

  7. Hun er myk

  Dersom hun kunne vært en yogainstruktør, ballettdanser.. da kan du nesten være sikker på at dette åpner for spennende muligheter i sengen.

  8. Hun «gjør» klærne

  Et mye mindre åpenbart tegn er hvordan hun kler seg, men noe å se etter er om hun kler seg litt sexy, men først og fremst hvordan hun bærer klærne. En rak holdning er viktigere enn å vise hud.

  9. Hun snakker om sex

  Dette er også et mye mindre sikkert tegn, ifølge Askmen.com. Noen menn liker dessuten at kvinnen i deres liv er litt mer uskyldig og jentete, mens andre liker jenter som er «store i kjeften». Men i en del tilfeller er det å kunne prate om sex en indikator på at man tør å slippe seg løs i senga selv om det også kan vise seg at hun som ikke sier så mye overrasker på soverommet.

  10. Hun søker informasjon

  Et raskt blikk i bokhyllen eller bladholderen hennes kan også gi en pekepinn på hvordan hun er i senga, skriver nettstedet. Kvinner som er virkelig opptatt av sex eier gjerne bøker som boken Hot sex av Tracey Cox eller har en og annen små-erotisk dvd i samlingen sin.
 • Få lyst på lyst
 • Rydd vei for sex
 • Ikke vent til fredag
 • 6 uker til bedre sex
 • Dette tenner oss
 • Nyt mer med selvtillit
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer