Menn

Hans verste turn off

Det du tror får ham til å begjære deg kan ha helt motsatt effekt.

Det er ikke alt du tror at er sexy som faktisk er det. Foto: All Over Press
Det er ikke alt du tror at er sexy som faktisk er det. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du tror du har funnet den suverene oppskriften for å få drømmemannen til å bli mo i knærne – men av en eller annen grunn fungerer den ikke helt. Kanskje oppskriften ikke var på favorittretten hans likevel?

Noen ganger er det en dyp kløft mellom det kvinner tror at menn vil ha, og det mannfolka faktisk liker. Hvis du prøver for hardt, kan du lett ende opp med å fremstå som fullstendig uattraktiv for det andre kjønn.

Les også: Dette tenner ham mest

Glamour.com sin faste ”rådgiver” Jake, som er en singel fyr som dater i New York, har satt opp en liste med 7 såkalt «sexy» ting som faktisk ikke er sexy i det hele tatt, og som du ikke bør gjøre hvis planen er å imponere ham. Har du gått i noen av disse fellene?

Les også: Motetabbene du bør holde deg unna

1. Figurklippet kjønnshår


- Jeg datet en gang ei jente som omhyggelig hadde formet håret sitt der nede til en syltynn stripe. Hvis det ikke hadde vært for at stripen var så perfekt sentrert, hadde jeg nok bare antatt at hun hadde glemt å barbere seg akkurat der, forteller Jake.

- Men en jeg bodde i kollektiv med, derimot, tok kaka på det området når han møtte ei jente som hadde et lyn der nede, og deretter ei annen jente som flottet seg med et utropstegn. Han syntes jo at det var imponerende, vel vitende om at han burde elske slibrigheten i noe sånt, men omstendighetene gjorde ham jo opphisset nok.

Det er med andre ord ingen dum idé å holde friseringslysten i sjakk.

Les også: ABC i brasiliansk voksing

2. Nettingstrømpebukser


Hva? Er ikke nettingstrømper alle menns våte drøm?

- Kompisen min James mener at det er som om ei jente skriker «Se på beina mine!» når hun har på seg nettingstrømpebukser. Tro meg – et kort skjørt fungerer helt fint. Så med mindre du både er fransk og stuepike – ingen hullete strømpebukser, takk.

Les også: Dette MÅ du unngå


3. Truseløshet


Når det gjelder dette punktet kommer det helt an på omstendighetene.

- Hvis det kun er for oss, er det sexy, men hvis vi finner ut at du har gått hele dagen uten truse, er det ikke like kult. Når du ikke har undertøy på tror vi nemlig at du er klar for litt action når som helst, og det er sexy. Men hvis du har hatt underlivet på vift hele dagen på jobb, betyr det at andre gutter var like i nærheten – og det er foruroligende, mener Jake.

Les også: Dette skulle du ikke se


4. Knallrøde lepper


- Røde lepper er egentlig veldig sexy, men det sier også «Bare se, men ikke røre, ellers griser du til den paparazziklare sminken min», sier Jake.

Og mens vi er inne på leppestift:

- Når ei jente tvangsmessig tar på seg leppestift eller lipgloss etter hver eneste bit eller setning føler vi oss splittet. Leppene dine ser deilige ut, men det å kysse deg betyr å innta et produkt – og det var ikke det vi hadde tenkt å ha til dessert.

Les også: Hvilken gloss er best


5. Screaming Orgasm og andre syke drinker


- Når daten til kompisen min Mark bestilte en Sex on the Beach og ga ham et flørtende blikk, følte han seg ille til mote. Han sa at det plutselig føltes som om han var ute med en slu hunnrev, sier Jake.

- Hvis det er den drinken du liker, er det helt greit, men det gjør deg ikke mer tiltrekkende. Faktisk er en whisky det eneste du kan bestille som faktisk vil imponere gutta, da de færreste av oss er mann nok til å klare å styrte en slik selv.

Les også: Unngå fylleangst – så mye er nok


6. Øreblåsing


- Det finnes ikke noe mer sexy enn et tilfeldig kvinnelig pust i øret, men da en av eks-kjærestene mine blåste rett inn i det venstre øret mitt med vilje, følte jeg meg fanget i en Juicy Fruit-luktende vindtunnel. Det gjorde med andre ord vondt. Og supplert med et lite snerr eller stønn? Det hjelper ikke.

Les også: Lær å kysse med stil


7. Glitter i ansiktet


- Jeg var ute og spiste middag sammen med min siste kjæreste, og beundret den olivenfargede huden hennes, varmen i smilet hennes og… …hei, var det glitter på øynene hennes?

- Til glitterets forsvar er det ikke ikke sexy, og kanskje det til og med er in for tida. Men glitter ligger helt i grenseland mellom sminke og kunst – og ingen mann dater ei dame fordi hun er ekspert på kosmetikk. Han dater henne på grunn av det som er bak sminken, understreker Jake.

Les også: Finest på sommerfesten

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer