David Beckham

Håp for menn med viker?

David Beckham har gjort det igjen.

Ny TREND: David Beckham har skiftet sveis en rekke ganger. Og nesten hver gang har det blitt en trend. Foto: All Over Press
Ny TREND: David Beckham har skiftet sveis en rekke ganger. Og nesten hver gang har det blitt en trend. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den britiske fotballspilleren blir ofte kopiert for stilen sin, både i klesveien og når det kommer til frisyrer.Liksom-viker?David Beckham har vært gjennom de fleste sveiser, fra langt hår og fletter til skinhead.Og nå har han jammen meg klipt seg igjen.Denne gangen har det gått hardt utover håret på siden av hodet. Såpass snauklipt er 34-åringen nå på deler av hodet, at man kan lure på om menn med viker har fått sitt trendikon en gang for alle.Les også: Er hentesveis det nye?Barsk av naturSkjønnhetsjournalist i KK.no, Ida Bergstrøm er skeptisk til å kalle de bortbarberte partiene for viker. Hun mener det er en fortsettelse av den stilen Beckham har kjørt i det siste.- Jeg vil aldeles ikke kalle dette viker! David Beckham har lenge kjørt en røff bad boy-stil, med store tatoveringer og tredagersskjegg, sier Bergstrøm.Hun beskriver frisyren som en ekte mohawk, og mener Beckham kommer unna med å ta stilen helt ut.Hva synes du om Beckhams nye frisyre? (artikkelen fortsetter under)Beckham med ny sveisHva synes du om frisyren?Beckhams mange sveiser:

Ida Bergstrøm sier:- Tidligere har han hatt en frisyre kalt faux-hawk, som er en slags silkepunkesveis for de som ikke helt våger. Nå har han tatt stilen litt lenger, og barbert sidene slik at det blir en ekte mohawk. Siden David Beckham er barsk av natur og er stilsikker i klesveien, kommer han unna med dette. Men det er ikke en sveis jeg ville anbefale til alle. Mange vil ende opp med å se litt rare og skamklipte ut, mener Bergstrøm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer