Underliv

Har du hørt om «My New Pink Button»?

Hevder å kunne fiffe opp fargen på dine edle deler.

FARGER UNDERLIVET: Jepp, tro det eller ei så finnes det nå et produkt som skal gi kjønnsleppene dine sin ungdommelige rosa-farge tilbake. Ganske sprøtt ... Foto: Mynewpinkbutton.com
FARGER UNDERLIVET: Jepp, tro det eller ei så finnes det nå et produkt som skal gi kjønnsleppene dine sin ungdommelige rosa-farge tilbake. Ganske sprøtt ... Foto: Mynewpinkbutton.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det eksperimenteres som aldri før i området nedentil.

Og mens vi for noen år siden lot oss sjokkere av trender som analbleking, brasiliansk voksing og intimkirurgi, har underlivstrendene nå tatt helt av.

For noen er dette kanskje et steg for langt, men ifølge en artikkel på Daily Mail , er det mange kvinner som nå bruker kremer og ulike hjelpemidler for å gi underlivet et mer ungdommelig utseende.

Mer presist - de farger kjønnsleppene sine for at de skal få tilbake den ungdommelige, rosa «gløden» (ja, det sies at du blir «gråere» og mer gusten i huden der nede med alderen...)

LES OGSÅ: Sminketrendene menn hater

Rosenrøde kjønnslepperSKJØNNHETSPRODUKT: «My New Pink Button» kommer i fire forskjellige nyanser. To lyse for de sjenerte, og to mørke for de mer dristige.  Foto: Produsenten
SKJØNNHETSPRODUKT: «My New Pink Button» kommer i fire forskjellige nyanser. To lyse for de sjenerte, og to mørke for de mer dristige. Foto: Produsenten Vis mer

Hva synes du om dette produktet?
«My New Pink Button» er et fargestoff til underlivet som hevder å være i stand til å gjenopprette den ungdommelige fargen på kjønnslepper igjen.

Fargestoffet - som blant annet selges på Amazon.com (utsolgt i flere nyanser!) påføres nedentil med en applikator, og hevder å kunne gi resultater med det samme.

Fargen varer imidlertid ikke for alltid, så dette er noe du må påføre med jevne mellomrom dersom du ønsker å opprettholde den.

Du lurer kanskje på hvor i all verden idèen til dette produktet kom fra?

Ifølge Mynewpinkbutton.com ble produktet designet av en kvinnelig hudpleiespesialist som selv ønsket seg et mer ungdommelig utseende nedentil.

Hun søkte på nettet etter en løsning, og oppdaget at hun ikke var den eneste med et ønske om en oppfriskning. Det var faktisk flere tusen andre kvinner der ute som hadde spurt om akkurat det samme som henne - «finnes det et produkt som kan gi oss rosenrøde underliv?»

Etter mye leting viste det seg at det ikke fantes noen løsning på problemet, så etter en diskusjon med sin egen gynekolog bestemte hun seg for å ta saken i egne hender og lage et produkt selv. Og det var slik «My New Pink Button» ble til.

LES OGSÅ: Stadig flere kvinner opererer underlivet

Virker helt sinnsykt
 
(49%)
Hmm..er det virkelig marked for sånt?
 
(20%)
Jeg kan gjerne teste det
 
(11%)
Nja, hvorfor ikke sier nå jeg
 
(11%)
Jeg ville aldri testet det
 
(9%)

Fire nyanser å velge mellom

«My New Pink Button» kommer i fire forskjellige nyanser, så du lett skal kunne plukke den fargen som passer deg og ditt underliv best.

Mens nyansene «Ginger» og «Marilyn» er i den lyse enden av skalaen, finner vi «Bettie» og «Audry» i den mørke.

Ifølge produsenten passer de mørkeste fargene for kvinner som ønsker å være dristige, og som ikke er redde for å gå i nye baner.

De lyse fargene derimot er perfekte for såkalte «nybegynnere» som kun ønsker å gjøre en liten, men frisk, fargeendring nedentil.

«My New Pink Button» finner du, som nevnt, blant annet på Amazon.com, og inneholder fargestoff i ønsket farge, 20 applikatorer, en skål til å blande i og en instruksjonsguide.

LES OGSÅ: «Busken» er tilbake

EKSPERTEN: Peder Kjøs, spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs faste ekspert innen sex- og samliv. Foto: Astrid Waller
EKSPERTEN: Peder Kjøs, spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs faste ekspert innen sex- og samliv. Foto: Astrid Waller Vis mer

Eksperten: - For dumt!

Til tross for at Mynewpinkbutton.com er utsolgt for skjønnhetsproduktet i alle nyansene, er Peder Kjøs, som er spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs faste ekspert innen sex- og samliv, usikker på om dette er et produkt som kommer til å bli en «hit». Hvert fall her til lands.

– Det er stadig noen som pønsker ut noe fikst, helst en løsning på et problem som du kanskje ikke visste at du hadde.

– De spiller på usikkerheten din om hvordan andre vurderer deg. Og det fungerer – deodorant, barbering av legger og farging av grått hår, er eksempler på at det kan lykkes. Men det finnes også produkter som ikke slår an, som for eksempel «camel toe-skjoldet», forteller han til KK.no.

Og akkurat som «camel toe-skjoldet» (se video av dette produktet på Youtube), tror han heller ikke kjønnsleppefargen kommer til å bli en trend i Norge.

– Hvis jeg skal gjette så tror jeg ikke dette blir en hit. Det er rett og slett for dumt. Og hvis man absolutt vil ha litt mer farge nedentil, har man vel en leppestift liggende som man kan bruke, sier han.

LES OGSÅ: Stadig flere menn opererer bort dette

NY TREND?: Fargestoffet fra My new pink button har vært så populært at flere av nyansene er utsolgt! Foto: jkphoto69 - Fotolia
NY TREND?: Fargestoffet fra My new pink button har vært så populært at flere av nyansene er utsolgt! Foto: jkphoto69 - Fotolia Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer