Olje

Har du hørt om oil-pulling?

Involverer olje, men du skal hverken ha det på mat, kropp eller i håret...

OIL-PULLING: Et nytt fenomen har dukket opp - det er en slags detox og skal rense ut bakterier og giftstoffer fra munnhulen din, som er en årsak til en rekke problemer.  Foto: Innovated Captures - Fotolia
OIL-PULLING: Et nytt fenomen har dukket opp - det er en slags detox og skal rense ut bakterier og giftstoffer fra munnhulen din, som er en årsak til en rekke problemer. Foto: Innovated Captures - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nesten ikke grenser for hva kvinner - og spesielt kjendiser, vil gjøre for skjønnheten.

Og det er ikke bare snakk om å bruke tusenvis av kroner på dyre øyekremer, eller vokse leggene og bikinilinjen til tårene triller.

Neida - enkelte bruker kremer og ansiktsmasker med ekstrakter av morkake.

Heldigvis er det ikke alle skjønnhetstriks som trenger å være så kostbare, eller inneholde ingredienser som gir deg frysninger.

Faktisk kan det være at du allerede har det hjemme, men må bruke det litt annerledes.

LES OGSÅ: Supermodell-trikset som gir sexy kinnbein

Har du hørt om oil-pulling?

Et skjønnhet- og helsetriks som allerede er plukket opp av flere Hollywood-stjerner, men som fortsatt er ganske så nytt er «oil-pulling».

Men hva er det egentlig?

Grazia Daily skriver at oil-pulling er noe av det nyeste innen detox. Det må imidlertid ikke forveksles med den typen detox de fleste har hørt om tidligere. Denne detox-behandlingen handler verken om å drikke kålrabijuice i flere uker, tarmskylling eller fasting. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer