Sex Og Alder

Har du nådd din seksuelle gullalder?

Sexguru Tracy Cox mener alder ikke trenger å sette en stoppe for god sex.

SEX: Hvem sier at bare unge mennesker kan ha sex? Ifølge sexguru Tracy Cox kan man het sex i alle aldre.  Foto: Igor Mojzes - Fotolia
SEX: Hvem sier at bare unge mennesker kan ha sex? Ifølge sexguru Tracy Cox kan man het sex i alle aldre. Foto: Igor Mojzes - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har garantert hørt noen si at sex blir bedre med alderen, og at 40- og 50-årene faktisk kan være de beste, sånn seksuelt sett.

Men stemmer egentlig dette?

Sexguru, ekspert og forfatter Tracey Cox forteller, i intervju med Daily Mail, at man kan ha god sex i alle aldre, og har i den anledning laget en liste hvor hun har tatt for seg fordelene og ulempene med sex i tenårene, 20-, 30-, 40-, 50-, 60- og 70-årene.

LES OGSÅ: Derfor bør dere ha morgensex

Sex i slutten av tenårene

Fordeler: I denne perioden blir ofte seansen litt klumsete og sjenerende, da man mangler seksuell erfaring og selvtillit. Når det er sagt finnes det ikke noe mer fantastisk enn å ha sex i tenårene - det er den første gangen man blir ordentlig forelsket, blir berørt av en annen og får sin første orgasme under sex. I tillegg raser hormonene og alt føles intenst og nydelig på samme tid.

Ulemper: Det å miste jomfrudommen er som regel aldri så romantisk og vakkert som det man har sett for seg. Mange kvinner føler seg skikkelig skuffet etter å ha hatt sex for første gangen – det gjelder meg også. Sex er skrytt opp i skyene, og jeg som alle andre hadde høye forventninger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer