Fest

Har et hemmelig våpen i veska

Flere av landets best kledde kvinner går aldri hjemmefra uten dette skjønnhetsproduktet.

LIPGLOSSEN VAR I ALLES VESKER: Eva Weel Skram får den perfekte leppefargen når hun blander tre lipglosser. Hun er ikke den eneste som sverger til dette skjønnhetsproduktet når hun skal på fest. Foto: Aina Kristiansen
LIPGLOSSEN VAR I ALLES VESKER: Eva Weel Skram får den perfekte leppefargen når hun blander tre lipglosser. Hun er ikke den eneste som sverger til dette skjønnhetsproduktet når hun skal på fest. Foto: Aina Kristiansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
De fleste av dem sa de brukte rekordkort tid på å pynte seg til åpningen av Oslo Fashion Week. Og selv om ikke alle ville røpe hva selve veska hadde kostet, var flere av stjernene på den røde løperen mer enn villige til å vise fra noe av innholdet.

Lipgloss, lipgloss, lipgloss

Artist Eva Weel Skram, som nylig lot KK.no kikke inn i klesskapet sitt, sier hun alltid soter øynene når hun skal på fest. Mens Henriette Lien brukte tolv minutter på å pynte seg til åpningen av Oslo Fashion Week sist uke, brukte den plateaktuelle artisten noe mer tid. – Jeg er perfeksjonist, så jeg brukte nok et par timer, sier hun.LES OGSÅ: Se, så sexy Katarina er blittI veska har Eva Weel Skram alltid med seg kajal til våtkanten og lipgloss. – Jeg trenger ikke speil engang, jeg har gjort det så mange ganger, sier hun om kajalpåføringen. Den perfekte leppefargen får hun ved å blande tre forskjellige lipglosser. Linda Johansen tar aldri med seg mye sminke på fest, men én ting har hun alltid i veska:– Lipgloss!– I dag er det noe så enkelt som denne fra L'Occitane, sier hun. – Makeupen sitter av seg selv, men leppene blir tørre, spesielt nå på vinteren. Se bilder av hva de hadde med seg på fest:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.