Liten Penis

Har han liten penis?

Det trenger absolutt ikke ha noe å si for sexlivet deres!

LITEN PENIS: Mange tror at størrelsen har noe å si for hvorvidt man har bra sex eller ikke. Dette stemmer ikke, forteller eksperten.  Foto: mast3r - Fotolia
LITEN PENIS: Mange tror at størrelsen har noe å si for hvorvidt man har bra sex eller ikke. Dette stemmer ikke, forteller eksperten. Foto: mast3r - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Er du en av dem som fortsatt tror at lengden på mannens penis har veldig mye å si for hvorvidt dere har bra sex eller ikke?

Da må du antagelig tro om igjen!

LES OGSÅ: Redd for at du er «dårlig i senga»?

Kort penis betyr ikke dårlig sex

Peder Kjøs, som er spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs faste ekspert innen sex- og samliv, forteller at lengden på penis har lite å si for kvaliteten på samleiet.  - Det er viktigere hva man gjør med den enn hvor stor den er. For kvinnens del er gjerne tykkelsen viktigere enn lengden; de mest følsomme nervene sitter utenpå og rundt vagina, så det er ikke noe poeng at den er så lang.

- Jeg hører veldig sjelden kvinner si at størrelsen har særlig betydning, bortsett fra det estetiske; at de synes det er vakkert og mandig med en stor en, og litt komisk hvis den er liten. Sånn er det bare - selv om den praktiske betydningen egentlig for det meste er liten, sier han.

Selv om lengden på penis ikke har noen betydning for hvorvidt man har bra sex eller ikke, er det ikke til å komme unna at dette påvirker svært mange menns selvbilde. Hvorfor er det egentlig slik?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer