Kate Moss

Hårfargen alle er ville etter

Vinterens viktigste trend-farge er kulere enn blondt og hetere enn brunt.

Hårfargen alle er ville etter
Publisert
Sist oppdatert
Hårfargen som har fått Hollywoods mest motebevisste kvinner til å ile til frisørsalongene er den gylne, mettede tonen kaldt honningblondt.

Stjernevalget

Du har sett den på Kate Moss og Fergie. Nå har også Cameron Diaz og Lindsay Lohan droppet de rotete stripene og overblekede lokkene, og satset på en dypere og mer naturlig beigeblond farge.

Stilene som gjelder

Usikker på hvordan du vil klippe deg? Dette er den nye favorittfrisyren til Kate Moss og Gwyneth Paltrow. Kort hår er også en trendvinner denne høsten. Her kan du se 15 korte og kule frisyrer.

Derfor er fargen fantastisk

Overbleking av håret kan gi en litt billig look. Vil du være lysere, velger mange å farge inn mange lyse striper, men det gir fort en utrendy sebra-effekt. Derfor er dette en perfekt farge for alle som har lyst til å være blondine, uten å måtte jobbe så mye for det. Den gyllenblonde fargen er nydelig både til brune, grønne og blå øyne, og til de fleste hudtoner. Og har du en centimeter eller to med mørkere ettervekst, gir det bare ekstra motepoeng.

Se Hollywoods honningblonde jenter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer