Hårfjerning

Hårfjerning for 10-åringer

Nå oppfordres også barn til å fjerne kjønnshårene.

Hårfjerning for 10-åringer
Publisert
Sist oppdatert
Hårfjerningsgiganten Nair markedsfører nå produkter spesielt tilpasset 10-15-åringers første hårvekst, skriver nettstedet theage.com.au.Den australske nettsiden girl.com.au, som retter seg mot jenter på 9-14 år har sett nytteverdien av det nye produktet og promoterer hårvoksingens ekstreme ytterpunkt, «the brazilian», på siden sin. Dette er en hårfjerningsmetode som benyttes for kjønnshår.
 • Speiler oss i årevis
 • Spesielt for barn

  Den brasilianske varianten utføres ved at varm voks smøres på, rundt og på innsiden av kjønnsorganet og deretter rives hårene ut ved hjelp av såkalte strips. Ja, alle hårene. - Det er ingen som liker å ha hår nedentil og det ser mer barnslig ut dersom man fjerner det, sier en av personene bak nettstedet.

  Hårløs skjønnhet

  I reklamen for Nairs hårfjerningsprodukter heter det at «Vakker er ikke et utseende, det er en følelse» og «Nair etterlater huden din så silkemyk at du kan ta på den». Å være vakker betyr altså å være hårløs. - Når en jente fjerner hår for første gang, det er et øyeblikk som forandrer livet hennes, sier markedssjef for Nairs søsterselskap Church&Dutch, Stacy Feldman. Skillet mellom det å være barn blir litt uklart med de nye hårfjerningsproduktene. Man sier at 30-årene er de nye 20-årene, men nå er altså 10-åringer blitt de nye 20-åringene. LES OGSÅ:
 • Aldri mer dårlig hårdag
 • Hårete menn? Nei takk
 • Ta barten med te
 • Hva synes du om hårfjerning på barn? Si din mening i vårt forum!

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.