Trinny & Susannah

- Hårfjonene får deg til å se 10 år eldre ut

Makeoverduoen Trinny & Susannah delte sine beste tips på KK-dagen.

PASS PÅ HÅRET HER: Hårfjoner under øret kan få deg til å se eldre ut enn du egentlig er, ifølge Trinny og Susannah. Foto: Per Ervland
PASS PÅ HÅRET HER: Hårfjoner under øret kan få deg til å se eldre ut enn du egentlig er, ifølge Trinny og Susannah. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Verdens kanskje mest populære moteduo, Trinny & Susannah, var også til stede på KK-dagen 2012.

Fem heldige KK-dagendeltakere vant makeover med de britiske stilguruene. Og fredag ettermiddag 16. mars fikk vi se resultatet på Folketeateret i Oslo.

SE OGSÅ: Maskaratabben som gjør deg 5 år eldre

Vil se yngre ut

Trinny Woodall og Susannah Constantine utgjør den kjente duoen, og har sammen fornyet hundrevis av kvinner. Det er nok de færreste av oss som vil få en personlig oppussing av Trinny & Susannah, men heldigvis sparte de ikke på tipsene på Folketeatret i Oslo.

57 år gamle Nora, trebarnsmor og bestemor til fire, var en av de heldige som ble kalt opp på scenen.

- Jeg føler ikke at jeg er så gammel som den personen jeg ser i speilet. Selv om jeg begynner å bli eldre, ønsker jeg fremdeles å kle meg ungt, og ja, litt sexy også, fortalte hun til stilduoen.

FØR OG ETTER: Å stusse fjonene under øret gir ansiktet et umiddelbart løft. Foto: Per Ervland
FØR OG ETTER: Å stusse fjonene under øret gir ansiktet et umiddelbart løft. Foto: Per Ervland Vis mer

- Klipp fjonene under øret

Og det var litt av en forskjell på før- og etter-versjonen av Nora. Og en av de tingene som spilte mest inn var den nye frisyren, ifølge moteguruene.

- De hårfjonene som stakk ut under øret der gjorde deg ti år eldre. Når du blir eldre, da begynner alt å bevege seg mot sør. Og hårtustene bidrar til å trekke ansiktet nedover, forklarte Trinny fra scenen.

- Klipp dem, og du gir ansiktet ditt et umiddelbart løft.

(Artikkelen fortsetter under.)


UNGDOMMELIGE SNEAKERS: Nora fikk byttet ut kjole, strikkevest og støvletter med jeans, kort, innsvinget jakke og sneakers. - Slike sko har jeg ikke gått med på mange, mange år. Men jeg liker det! sa Nora og løftet opp de nye skoene slik at alle i salen kunne få se. Foto: Per Ervland
UNGDOMMELIGE SNEAKERS: Nora fikk byttet ut kjole, strikkevest og støvletter med jeans, kort, innsvinget jakke og sneakers. - Slike sko har jeg ikke gått med på mange, mange år. Men jeg liker det! sa Nora og løftet opp de nye skoene slik at alle i salen kunne få se. Foto: Per Ervland Vis mer

Ikke gå i denne fella

Ønsker du også å se yngre ut, er det med andre ord bare til å finne fram saksa. Og når det gjelder klær, er det viktig ikke å overdrive.

- Å kle seg yngre kan faktisk få deg til å se eldre ut også. I frykt for å miste ungdommen er det mange som går i den fella.

- Ikke velg korte shortser og skjørt. Hold deg til sofistikerte snitt, men gå for en ting eller to som sier at «jeg har ikke gitt opp helt ennå» - som et par sneakers, foreslår Trinny og Susannah.

(Artikkelen fortsetter under.)


Tips fra backstage

Den britiske moteduoen har fornyet norske kvinner denne våren på kanal FEMs program «Trinny & Susannah – Oppdrag Norge».

KK.no fikk komme backstage, og fikk flere tips fra guruenes fornyelsesteam. Visste du for eksempel at...

 • feil hårfarge kan gjøre deg 20 år eldre?
 • du ikke skal ha farge i hele håret hvis du farger det hjemme?
 • «hele Norges befolkning» napper øyenbrynene feil?
 • ikke alle bør bruke knallrosa eller mørk rød leppestift?
 • plassering av rouge kan endre ansiktsformen din?

 • Noe du lurer på? Spør KK.no

  Hvordan kan jeg gjøre de vonde, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene – før eller etter middag?

  Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer