BLANKE LOKKER: Hvem ønsker seg vel ikke velpleide lokker fulle av glans? Trikset kan skjule seg på kjøkkenbenken din.  Foto: All Over Press
BLANKE LOKKER: Hvem ønsker seg vel ikke velpleide lokker fulle av glans? Trikset kan skjule seg på kjøkkenbenken din. Foto: All Over Press Vis mer

Hår

Hårmasken du kan lage selv

Rett og slett perfekt for tørt hår. Og best av alt? Det koster nesten ingenting

Publisert
Vi kvinner bruker tusenvis av kroner på skjønnhetspleie og hårprodukter hvert år. Alt for å få blanke, flommende lokker og se best mulig ut.

Kjøkkenrester til håret

Og hvem har vel ikke opplevd å ha overmodne bananer og avokadoer i huset? Dette kan være den perfekte måten å bruke dem opp på.

LES OGSÅ: Fire hårkriser du fikser i en fei

Enten du er skeptisk til alt som er unaturlig nær håret ditt, eller du bare vil spare noen kroner, kan denne fuktighetsgivende hårkuren være noe for deg.

LES OGSÅ: Ekspertenes beste hårtips

Alle ingrediensene finner du nemlig på kjøkkenbenken. Ok, nesten alle ingrediensen, da.

Slik gjør du det

Dette trenger du:

Mos alle ingrediensene til en jevn masse, enten for hånd i en bolle eller i en blender.

Vask håret med din vanlige sjampo og gre gjennom det.

Påfør masken til håndkletørt hår. Det går helt fint å ha den helt inntil hodebunnen, men hvis det bare er tuppene som er tørre, legger du den bare der.

Bruk en dusjhette eller litt plastfolie til å pakke inn håret og la masken virke i omlag 15 minutter, gjerne lenger.

Skyll håret godt og sørg for å legge en tynn klut eller kraftig tørkepapir over avløpet for å unngå at avokado- og bananbitene tetter det igjen.

LES OGSÅ: Stygge, flisete hårtupper?

Kilde: Beauty.about.com

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer