Blondine

Hårtipsene alle blondiner trenger

Grønnskjær, slitte tupper og generelt tørt hår? Her er løsningen.

PERFEKT BLOND: Vask håret med lilla pigmenter, for da holder den blonde fargen seg perfekt selv når du bader i klorvann. Foto: Image Source
PERFEKT BLOND: Vask håret med lilla pigmenter, for da holder den blonde fargen seg perfekt selv når du bader i klorvann. Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Grønnskjær i håret er blondiners største skrekk. Matt farge, porøse tupper som knekker og slitt utseende er heller ikke noe å trakte etter. Men det er ofte det som skjer, spesielt på sommeren. Da dyrker vi solen, dupper gjerne i et deilig basseng og hopper ut i sjøen rett som det er. Ifølge Eirik Thorsen ved Adam og Eva ligger nøkkelen i det å velge pleie som er utviklet spesielt for blondt hår.(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Pleie for de blonde

• Det absolutt viktigste er å bruke produkter som har solbeskyttelse i seg. Det kan være fristende å la håret bli naturlig solbleket, men det er skikkelig skadelig for håret. Så pøs på med solbeskyttelsesolje eller – milk, alt etter hårtype. Det er også lurt å ha uv–sprayen med på stranden og spraye i etter at du har badet. • Bruk en rensesjampo innimellom hvis du bader mye i saltvann for å rense håret. • Blondiner trenger fargesjampo eller kur med lilla pigmenter for å unngå at håret blir for gult eller grønt. • Håret blir ekstra tørt når det blekes, så kur håret minst en gang i uka både med gjennombyggende proteiner og fuktighet. • Når sommeren er over bør du komme deg til frisøren for en dypt virkende kur og klippe av slitte tupper. Da bevarer du håret best mulig!MEN IKKE GJØR SLIK: - Håret til Heigl ser ut som vaniljesaus(Artikkelen fortsetter under bildet.)

10 produkter for blondiner

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer