Neglelakk

Hater du å fjerne neglelakken?

Da er Alessandro Internationals nye neglelakk perfekt for deg! Men du må være nøye med påføringen.

HERDES: Lakken herdes under en LED-lampe og skal vare i ti dager. Når du vil fjerne Striplac, kan du bare rive den av i ett flak. Foto: Handeland PR, Linda Merete Handeland
HERDES: Lakken herdes under en LED-lampe og skal vare i ti dager. Når du vil fjerne Striplac, kan du bare rive den av i ett flak. Foto: Handeland PR, Linda Merete Handeland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har sannsynligvis hørt at du ikke skal pille på neglelakken fordi det kan skade neglene dine. Det kan også neglelakkfjerner, særlig de kraftigste og mest effektive - som kan tørke ut både neglene og huden rundt.

Alessandro International har nå laget en neglelakk som skal fjernes på nettopp denne måten, ved at du drar den av neglen.

Striplac skal være skånsom mot neglene og heller ikke fjerningen skal skade dem.

LES OGSÅ: Denne neglelakkfjerneren er genial

Dras bare av

Lakken skal ha god holdbarhet på neglen og sitte lenger enn andre lakker. Ifølge produsenten skal neglelakken sitte pent i ti dager. Selv om dette ikke er like lenge som Shellac, er det lenger enn gjennomsnittlakken.

En annen ting som skiller Striplac fra Shellac, er at du kan gjøre det hjemme. Det er riktignok en investering, for du må kjøpe startkitet for å få med lampa som trengs for å herde lakken.

Likevel er det noe helt annet som gjør akkurat dette produktet unikt, og det er altså hvordan du fjerner neglelakken.

Du trenger nemlig ikke noen neglelakkfjerner i det hele tatt. Striplac skal, som navnet tilsier, bare dras av neglen når du vil bytte farge.

Se hvor enkel den er å fjerne her:24 farger

Foreløpig finnes Striplac i 22 ulike farger, og det er lovet 24 nye i tillegg til fransk manikyr om kort tid.

For å komme i gang trenger du altså et startkit. Dette kitet koster 1200 kroner og inneholder én flaske Twin Coat (under-/overlakk i ett), én farget lakk (rød), én LED-lampe, én pakke rensepads, én firesiders neglefil med buffer og én neglebåndspinne.


LES OGSÅ: Sliter du med å fjerne glitterlakken?

Slik påfører du den:

 • Start med å fjerne alle rester av smuss og fett på neglene med rensepads.
 • Legg et tynt lag med under-/overlakken (Twin Coat) på fire fingre på den ene hånda. Vent med tommelen.
 • La lakken på neglene du har lakket herdes under lyset i 60 sekunder.
 • Gjenta de to forrige trinnene på begge tomlene først, så på de fire siste fingrene på den andre hånda.
 • Følg samme rekkefølge og teknikk når du legger den fargede lakken. Legg ett, to eller tre lag, avhengig av hvor intens du vil ha fargen, men sørg for at lagene er veldig tynne. Hvert lag herdes under lampa i 60 sekunder.
 • Avslutt med nok et tynt lag med under-/overlakken. Prøv å legg lakken også på neglekanten, altså ytterst på neglen, og la lakken herdes i 60 sekunder.
 • Tørk av overflaten av hver negl med de medfølgende padsene. Dette kan virke skummelt å gjøre med en gang man har lakket ferdig neglene, men det er faktisk dette du må gjøre.

 • (Saken fortsetter under bildet.)  LES OGSÅ: Slik legger du perfekt neglelakk

  Dras enkelt av

  Jo lenger lakken sitter på neglene, jo enklere blir den å fjerne, men selv etter kort tid kan den lett dras av i ett flak.

  For å få neglelakken til å løsne, er det bare å pille på den ved den ene kanten på neglen til du får kanten til å løfte seg litt. Ta tak i lakken og dra den av.

  Så lett er det, faktisk.  Vi testet lakken

  KK.no har selv testet Striplac, og vi ble noen erfaringer klokere etter bare én gang:

 • Det er virkelig viktig å påføre veldig, veldig tynne lag for å få et pent resultat.
 • Ikke fall for fristelsen å påføre lakk på alle fingrene samtidig og så herde 4+2+4 negler. Lakken som ikke herdes med én gang flyter litt rundt mens den venter på å herdes, og resultatet blir en klump neglelakk på siden av neglen.
 • Vær nøye med påføringen. Søler du lakk på huden, er det vanskelig å få den av med mindre du investerer i lakkfjernerpennen. Vanlig neglelakkfjerner funker svært dårlig på denne lakken.
 • Du kan også oppleve bobler i lakken om du slurver med påføringen. Verst er det om du legger for tjukke lag

 • LES OGSÅ: Dette sier neglene om helsa di

  INVESTERING: I Striplac Starter Kit får du det du trenger, kr 1200. Foto: Produsenten
  INVESTERING: I Striplac Starter Kit får du det du trenger, kr 1200. Foto: Produsenten Vis mer
  HERDES: Lakken herdes under en LED-lampe og skal vare i ti dager. Når du vil fjerne Striplac, kan du bare rive den av i ett flak. Foto: Handeland PR, Linda Merete Handeland
  HERDES: Lakken herdes under en LED-lampe og skal vare i ti dager. Når du vil fjerne Striplac, kan du bare rive den av i ett flak. Foto: Handeland PR, Linda Merete Handeland Vis mer
  TESTET: Da KK.no testet Striplac, lærte vi at det var svært viktig å være nøyaktig. Tjukke, slurvete lag ble ikke pent, så her gjelder det å ta seg god tid og påføre tynne lag. Foto: Handeland PR, Linda Merete Handeland
  TESTET: Da KK.no testet Striplac, lærte vi at det var svært viktig å være nøyaktig. Tjukke, slurvete lag ble ikke pent, så her gjelder det å ta seg god tid og påføre tynne lag. Foto: Handeland PR, Linda Merete Handeland Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer