Madonna

- Helserådene deres er ubrukelige

Mer enn 200 leger stempler deres helseråd som totalt unyttige.

Gwyneth Paltrow og Madonna har mange pussige helsetiltak for seg, som du ifølge legene ikke bør repetere.
Gwyneth Paltrow og Madonna har mange pussige helsetiltak for seg, som du ifølge legene ikke bør repetere. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
At flere av de internasjonale superstjernene ser fantastiske ut, er ikke til å benekte. Da er det heller ikke så rart at mange «vanlige dødelige» forsøker de samme helsebehandlingene og kostholdsrådene som dem.

 • Derfor er hun vakker

 • Ifølge forskning omtalt av den britiske avisen The Daily Mail er fire av fem kvinner tilbøyelige til å prøve kjendistipsene.

 • Stjernenes rare slankekurer

 • Imidlertid er det ikke sikkert at for eksempel Gwyneth Paltrow og Madonna er de du bør lytte til når det gjelder helsa di.

  Fant ikke beviser

  The Daily Mail melder at det internasjonale forsikringsselskapet Aviva har gjort en undersøkelse blant mer enn 200 leger og medisinske eksperter. Målet var å finne ut om de ulike behandlingene de rike og berømte tyr til er verdt å prøve.

  Den overordnede konklusjonen er nedslående. De medisinske ekspertene kunne ikke finne beviser for at veldig mange av behandlingene fungerte. Tvert imot fraråder de folk å bruke penger på disse behandlingene.

  - Altfor mange kvinner kaster bort penger på helsetiltak som ikke har noen effekt, sier lege Douglas Wright i Aviva.

  Her er topplista over ubrukelige kjendisbehandlinger:

  1. Kopping

  En form for akupunktur der oppvarmede kopper plasseres på huden. Dette skal stimulere blodgjennomstrømingen og lindre stress og smerter. Brukes blant andre av skuespiller Gwyneth Paltrow.

  2. Tarmskylling

  Masse vann føres inn i tarmen via anus, for å skylle ut innholdet. Dette skal bidra til å rense kroppen. Skuespiller Ben Affleck er blant de internasjonale stjernene som skal ha prøvd dette.

  3. Hjemmetesting for matintoleranse

  Artist Geri Halliwell skal være en av stjernene som har et testesett i huset. Det kan kjøpes på nettet for opptil 3000 kroner, men har ifølge ekspertene ingenting for seg.

 • Stjernene som aldri spiser

 • De øvrige helserådene som frarådes er ifølge The Daily Mail disse:
  4. Detox
  5. Makrobiotiske dietter
  6. Aromaterapi
  7. Refleksologi
  8. Vitamin B12-injeksjoner (Madonna driver med dette)
  9. Ekstremyoga
  10. Opphold på helsefarmer


  Dette er ikke første gang det reageres på kjendisers helseutspill. Heller ikke stjernenes slankeopplegg er alltid å anbefale.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer