Hud

Helt strålende

Sats på produktene som viser deg fra din mest strålende side.

Helt strålende
Publisert
Sist oppdatert
Strålende hudHar sommerfargen falmet? Da finnes produkter som kan lyse opp hverdagen. Kremer kan dempe pigmentflekker eller gi huden en fin, skimrende lød. Mange av dem inneholder C-vitaminer, og er også bra hvis du har vært syk eller skal dekke over en sen kveld på byen. Ikke la deg skremme av at det står «whitening» på etiketten - huden blir ikke hvit! TIPS: Har du gusten, soltrøtt hud, kan du kombinere et «whitening»-produkt med den vanlige fuktighetskremen din i noen uker. Du kan også smøre deg på halsen og brystet hvis du har fått solflekker der.Hvite effekterPå 80-tallet var den hvite sminken så kritthvit at den avslørte hver minste lille linje og skavank. I dag er de hvite produktene softet med sjatteringer av andre farger. En hvit eyeliner eller skygge som base gir lys og intensitet til den fargen du eventuelt legger oppå. En hvit eyeliner eller skygge er to av de uunnværlige tingene i sminkepungen denne høsten.TIPS: Du kan «åpne» øynene ved å legge hvit eyeliner på våtkanten oppe og nede. For å softe ut streken kan du bruke svampen, som ofte følger med på enden av eyelineren. På kinnene og under brynet kan du legge en highlighter som framhever beinstrukturen i ansiktet.I søkelysetHighlighter, light retouche, light reflector – lysreflekterende makeup har mange navn. Finn først ut hva du ønsker å oppnå. Er det en krem, velg en som er litt lysere enn huden din, men ikke for hvit. Mange highlightere kommer også som penner, noe som gjør det lettere med en presis påføring.TIPS: Vil du dempe rynker og mørke ringer under øynene, velg en highlighter uten skimmer. Se etter typer med «cover» eller «concealer» i navnet. Vil du markere kinnbein, panne eller partiet under øyebrynene, er det derimot veldig fint med skimmer. Se etter produkter med for eksempel «illuminator» eller «radiance» i navnet.Hvit maskarabaseEn hvit eller ufarget maskarabase av oljer og urteekstrakter gjør vippene lengre og tettere når du legger på den vanlige maskaraen, og fargen sitter bedre. TIPS: Legg maskarabasen fra vipperoten og helt ut. Pass på at det blir jevnt og helt uten klumper. Vent noen minutter før du legger på den vanlige maskaraen. Du merker med en gang hvordan fargen fester seg bedre.TIPS: Start med en god fuktighetskrem. Legg makeupkremen på håndbaken, og påfør med en svamp som du fukter lett først. Legg kremen på røde områder, pigmentflekker, rundt nesevingene og andre steder du vil jevne ut huden. Pass på å tone overgangene godt ut.En tone lysereNaturlig, frisk makeup er like fint året rundt. En transparent makeupkrem virker utjevnende uten å pakke inn huden for mye. Prøv en krem som er en anelse lysere enn din egen hud. Det gjelder uansett, men husk at jo mer dekkende makeupkremen er, jo mer lik din egen hudtone bør den være. En transparent foundation trenger ikke legges over hele ansiktet. Et transparent pudder hjelper deg å matte ned blanke partier - børst på med lett hånd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer