Helse & Livsstil

Hemmelige sexfantasier

Norske kvinner avslører sine hemmelige lyster.

Hemmelige sexfantasier
Publisert
Sist oppdatertAlle har dem. Stadig flere snakker om dem. Fantasier gir tenning, seksuell opphisselse og stimulans til å oppleve god sex. Vanligst er det blant unge og de som bor i byene å snakke med partneren sin om fantasiene. Norske kvinner skammer seg ikke lenger over sexfantasiene sine.
● Halvparten deler og realiserer drømmene med partneren.
● Den vanligste fantasien er sex på offentlig sted.
● Fire av ti bruker sex-leketøy.

På oppdrag for KK utførte MMI Univero og Moi Marketing Research tidligere i år en sexundersøkelse blant norske kvinner. Den viser at ikke bare snakker nesten halvparten av dem med sin partner om fantasiene sine. Over halvparten har også utført noen av dem.
– Jeg tror ikke nødvendigvis vi skal hige etter å gjennomføre fantasiene våre, men heller kose oss med dagdrømmene. De er vår egen lille skatt, sier Bente Træen, professor ved psykologisk institutt ved Universitetet i Tromsø og forsker på seksualvaner.

I KKs undersøkelse oppga ni av ti at de ikke skammet seg over noen av fantasiene sine. Det gleder Cupido-redaktør Terje Gammelsrud.
– Seksuelle fantasier er en berikelse for samlivet, sexlivet og den fysiske og psykiske helsa. Fantasier gir økt livskvalitet og setter deg i stand til å nyte en mer variert seksuell
meny. Det er på høy tid at vi slutter å skamme oss, sier Gammelsrud.

Vi har spurt norske kvinner hva de fantaserer om - her er et utvalg usensurerte svar:

 • Jeg har ofte fantasert om sex med en annen jente. Jeg er hetero og har kjæreste, men tanken på å ligge med en jente, har alltid virket pirrende. Jeg vet ikke om jeg tør å leve det ut noen gang for jeg blir litt pysete, men jeg tror ikke kjæresten min ville protestert, for å si det sånn.
  - Kjerstin (29), har kjæreste

 • Jeg har en fantasi som jeg aldri kommer til å dele med noen, langt mindre realisere, og det er at jeg fantaserer om å bli voldtatt, eller blir tatt med makt. Jeg ser for meg scenarier som at jeg er på vei hjem, og trekkes inn i et mørkt portrom. I virkeligheten er jo voldtekt det verste overgrep jeg kan tenke meg, men når jeg fantaserer er det noe med underdanigheten som tenner meg.
  - Siv (33), gift

 • Jeg jobber som servitør, og en av mine favorittscener å kalle fram når jeg onanerer, er at en av stamkundene trekker meg ned ved bordet sitt, og begynner å sjekke meg opp. Etterhvert sklir han ned under bordet, og begynner å gi meg oralsex. Vi er skjult av en lang duk, så det er vanskelig å se hva som skjer, men én annen gjest fanger blikket mitt og følger nøye med. Etter at jeg fantaserte om dette første gang har jeg rødmet kraftig hver gang stamkunden kommer innom.
  - Anne-Lise (26), singel

 • En ting jeg ofte fantaserer om er gruppesex. Jeg har aldri prøvd det, men fortalte samboeren min om tankene mine, og han er ikke fremmed for tanken. Jeg syns det er veldig opphissende å tenke på å ha sex med mange samtidig, og tenner veldig på kroppene, luktene og lydene. Jeg deler de fleste sexfantasiene med typen min, og vi har forsøkt sex på offentlig sted og sm-light som følge av det.
  - Johanne (39), har samboer

 • Dette er egentlig utrolig flaut, men siden jeg var sånn 15-16 år har jeg hatt en fast fantasi om Tom Cruise. Han forfører meg og vi har fantastisk sex på en hotellsuite i overdådig luksus. Nå begynner det å bli litt vanskelig å holde på gløden. Etter alt maset om scientologi og morkaker, er han rett og slett ikke så sexy lenger. I min fantasti holder han seg imidlertid fortsatt på Top Gun-stadiet.
  - Miriam (39), har kjæreste
 • Hemmelige sexfantasier
  Hemmelige sexfantasier
  Hemmelige sexfantasier
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer