øyenvipper

Her er Aqua-Lene Nystrøms «hemmelige» skjønnhetstips

- Dette MÅ dere skaffe dere damer, oppfordrer popstjernen.

HAR SATT PÅ VIPPER: Lene Nystrøm avslører overfor KK.no at hun har fått satt på vippeextensions - og at det er helt fantastisk! Foto: Sara Johannessen
HAR SATT PÅ VIPPER: Lene Nystrøm avslører overfor KK.no at hun har fått satt på vippeextensions - og at det er helt fantastisk! Foto: Sara Johannessen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Lene Nystrøm (39) ble en av 90-tallets største popstjerner, takket være suksessen med det dansk-norske bandet Aqua. Og selv om popstjernekarrieren har vært lagt litt på hold til fordel for skuespiller, modell og tv-karrieren, er hun fortsatt et stort navn både i Norge og utlandet.

Til høsten er 39-åringen aktuell som en av dommerne i «The Voice» på TV 2, og i disse dager er hun å se som kampanjemodell for Børre Olsens (smykkedesigneren bak merket SO-B) samarbeidskolleksjon med Glitter.


LES OGSÅ: Dette ville Lene Nystrøm aldri hatt på seg igjen

TRENER FORTSATT MYE: Selv om konserttiden har roet seg litt, holder Lene Nystrøm seg fortsatt i form. Her fra storhetstiden med Aqua på 90-tallet.  Foto: SOHUT
TRENER FORTSATT MYE: Selv om konserttiden har roet seg litt, holder Lene Nystrøm seg fortsatt i form. Her fra storhetstiden med Aqua på 90-tallet. Foto: SOHUT Vis mer

- Jeg trener mye og spiser veldig usunt

KK.no møtte artisten da det var lanseringsfest for den nye Glitter-kolleksjonen på The Edge på Tjuvholmen tirsdag 30. april. Og hun så som vanlig stilsikker og flott ut i et par åletrange high waist-tights fra Spanx, svart, rocka skinnjakke og trendy hvite pumps.

Til tross for at det begynner å bli noen år siden hun hoppet opp og ned på scenen og opptrådte med hitter som «Barbie Girl» og «Doctor Jones», ser hun like sprek ut den dag i dag.

Og ifølge Lene er det flere grunner til at hun holder seg godt, men ekstrem slanking og supersunn mat er ikke blant dem.


- Jeg trener mye og spiser veldig usunt. Og så elsker jeg en fest. Jeg tror det bidrar til at man holder seg godt, at man har det moro, smiler hun til KK.no:

- Vi bor jo på landet hjemme i Danmark, så jeg løper en del i skogen, og så har jeg to unger som jeg løper mye etter. Og det holder meg i form. Ellers er jeg veldig fan av noe som heter Pilates Reformer. Det er så beinhardt at det strammer inn absolutt alt - og det veldig fort også.

OBS. KK.no har tidligere testet Pilates Reformer - sjekk det ut her!

FØR OG NÅ: Lene Nystrøm avbildet under Aqua-tiden (i 2000) og nå - i 2013. Popstjernen har holdt seg veldig godt.   Foto: All Over Press/Sara Johannessen
FØR OG NÅ: Lene Nystrøm avbildet under Aqua-tiden (i 2000) og nå - i 2013. Popstjernen har holdt seg veldig godt. Foto: All Over Press/Sara Johannessen Vis mer

Lenes beste skjønnhetstips

Når det gjelder skjønnhetspleie og sminke, er Lene - ifølge seg selv, ikke den mest avanserte. Hjemme foretrekker hun å gå i joggesko, t-skjorte og uten sminke.


- Jeg går faktisk mye uten sminke til vanlig. Men - jeg har akkurat fått satt på disse vippene (extensions). Det er sånt jeg egentlig aldri rekker å få gjort, men disse skal da sitte på i noen uker, og jeg er kjempefornøyd med dem. Dette MÅ dere skaffer dere damer. Det beste av alt er at de gjør at du føler deg fresh uansett, sier hun:

- Ellers er jeg veldig opptatt av å smile og være glad, og bruke solkrem. Jeg bruker veldig høy faktor for å beskytte ansiktshuden min. Men jeg tror også skjønnhet handler om at du lever et liv du har lyst til å leve - veldig mye av det hvert fall.

Ifølge artisten er menneskene du har rundt deg langt viktigere enn skjønnhetspleie og slike ting.

- Jeg har det sånn at det å være omringet av gode mennesker, jobbmessig og privat, det er det viktigste og beste for meg. Det gir mye energi. Det å være sammen med jenter hvis du er i dårlig humør, gode venner, det er verdens beste medisin, forteller hun.

LES OGSÅ: - Punktvipper er helt genialt

KAMPANJEMODELL: Til høsten blir Lene Nystrøm å se på TV 2 som dommer i "The Voice", nå er hun kampanjemodell for Børre Olsens samarbeidskolleksjon med Glitter.  Foto: Sara Johannessen/KK
KAMPANJEMODELL: Til høsten blir Lene Nystrøm å se på TV 2 som dommer i "The Voice", nå er hun kampanjemodell for Børre Olsens samarbeidskolleksjon med Glitter. Foto: Sara Johannessen/KK Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer