Maskara

Her er de beste maskaraene

KK har testet 15 ulike varianter. Holder de det de lover?

DISSE HAR VI TESTET: KK har testet en rekke ulike maskaraer, for å finne ut om de holder det de lover. Sjekk resultatene lenger nede i saken! Foto: Astrid Waller
DISSE HAR VI TESTET: KK har testet en rekke ulike maskaraer, for å finne ut om de holder det de lover. Sjekk resultatene lenger nede i saken! Foto: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvor mange ganger har du ikke bommet på en maskara du har kjøpt på tilbud?

Maskaraen lover volum av dimensjoner og lengder du trodde bare var mulig å få med løsvipper - false lash effekt!

Så da står du der og ser på dine tynne, korte vipper som aldeles ikke har vokst en millimeter, men er et resultat av nok en gang å ha blitt lurt av reklamen.

LES OGSÅ: Slik får du lengre vipper!

KK tester: maskara

KK har testet 15 forskjellige maskaraer for deg, for å se om de virkelig holder det de lover.

Vi har valgt ulike typer -både når det gjelder lengde og volum. For det er jo ikke sånn at man kan forvente masse volum, hvis det står på maskaraen at den kun skal gi lengre vipper.

Det er også slik at selv om maskaraen holder det den lover, er det ikke dermed sagt at det er en god maskara.

Se maskaraene vi likte best nedenfor.

LES OGSÅ: Slik blir du glamorøs på 10 minutter

Disse holder det de lover:


La Roche-Posay

Favoritt
Lover lange vipper, og det gir den! Den dekker hele vippen med farge, men har en tendens til å klebe og ikke separere vippene. Gå gjerne over med en vippekam eller en tørr maskarabørste for å separere vippene etter påføring, da blir resultatet fint!

No7

En maskara som rammer inn øynene ved å gi farge og volum til hele vipperaden. Børsten har kort bust, men gir mye maskara, nesten litt for mye, sånn at maskaraen klumper seg.

Max Factor False Lash Effect

Favoritt
Tykkere og tettere kost gjorde at denne ikke separerte vippene så mye, og dermed ble resultatetfyldige, tette vipper. Måtte jobbe den inn litt, men det var det verdt. Ingen kladding. Veldig fornøyd med resultatet!

Gosh Boombastic XXL Volume Mascara

Her fikk jeg volum og lengde! Men kosten er veldig lang, noe som føles litt klønete. Separerer vippene greit, og første lag ble bra. Det er derimot overhengende fare for kladding og edderkopp-ben på andre strøk (kosten er veldig våt), så her måtte det jobbes litt for pent resultat.

Estée Lauder Sumptuous Extreme

Favoritt
Her får du alt – lange vipper med masse volum. I tillegg får vippene en fin bue. Kosten er ganske stor, og den er litt uvant i begynnelsen. Vippene blir tette, uten at de klumper. Jo flere lag, jo bedre volum – uten at vippene kleber seg for mye sammen.

Origins GinZing Mascara

Favoritt
Den skal gi lengre vipper og løft (bue).Det gjør den definitivt allerede på første strøk. I tillegg får du volum, og det er ganske overraskende nr den i tillegg skiller vippene veldig bra! Supergod!

Cosmobeauty

Mye volum for pengene, lett å bygge flere lag. Men det beste med hele maskaraen må være innpakningen, gjør baderomshylla til en fest hver morgen.

Max Factor Eye Brightening Mascara

Favoritt
Lover å fremheve din naturlige øyefarge. Jeg testet den med blå pigmentering og øynene ser mer våkne og fargen mer intens ut. Lett å legge og gir et intenst blikk. Best med 2 lag for maksimal effekt.

Max Factor Clump Defy by False Lash Effect

Favoritt
La seg pent på vippene uten å klebe. Ingen klumper, og vippene ble både lengre og tykkere! Veldig bra!

Maskaraen er dårligst i begynnelsen

Ikke bli for skuffet om du ikke får maksimalt resultat første gangen du bruker maskaraen. Det er først etter 5-6 ganger at de blir virkelig gode.

Men du skjønner allerede første eller andre gang om maskaraen er for deg eller ikke!


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer