Ansikt

Her er du mest orgasmisk

Sjekk hva stjernetegnet ditt sier om saken.

Her er du mest orgasmisk
Publisert
Sist oppdatert
Skulle du likt og visst hvor på kroppen du er nærmest elektrisk? Astrologien hevder å ha svaret på dette.

 • Stjernesex: Hvordan er du i senga?
 • Fetisjer til lyst og latter

 • Væren: ansikt og hode

  Lek med værens hår, kjærtegn ansiktet hans, berør leppene hans lett, masser hodet hans i hendene dine og blås varme kyss i øret hans.

  Tyren: Nakke og hals

  En tyr blir helt vill om du nærmer deg kysset på en flørtende måte ved å starte bak i tyrens nakke mens du fortsetter frem til halsen hans. Gni også øreflippene hans mellom fingrene dine og legg hånden din bak nakken hans når du trekker ham mot deg for å gi ham et dypt kyss.

  Tvillingene: Hender, armer og skuldre

  For å erte opp en tvilling er det bare å tenke på disse tre områdene og bruke fantasien. Kyss fingrene hans, stryk ham langs de følsomme underarmene og masser skuldrene hans lett mens du står bak ham og sniker deg til et opp ned-kyss.

  Krepsen: Brystkassen eller brystene

  Vil du få en kreps i fyr og flamme, dekk brystkasssen hans (eller hennes bryster) med varme våte kyss, lange slikk og varm ut og innpust.

  Løven: Ryggen

  Enhver løve elsker en god ryggmassasje. Gni, trykk og masser ryggen hans, kyss nedetter hele rygglinjen og klor ham på ryggen når dere har sex. En virkelig god ryggmassasje vil få en løve til å nærme seg et klimaks av ren nytelse.

  Jomfruen: Magen

  Jomfruen liker å bli varsomt strøket på magen. Bruk håret og fingertuppene dine til å stryke dette området, men ikke glem siden av magen og området rundt navlen hans.

  Vekten: Rumpa

  Vekten elsker en god rumpemassasje. Stryk og gni bakenden hans og ta et godt grep om den ene eller begge rumpeballene hans når dere elsker.

  Skorpionen: Kjønnsorganene


  Har du å gjøre med en skorpion er stjernenes tale klar: start langs innsiden av lårene hans og jobb deg opp mot skorpionens mest erogene sone, nemlig kjønnet hans. Gni deg også inntil ham når dere elsker så hele mellomgulvet hans blir stimulert.

  Skytten: Hoftene

  Kommer du hjem til skyttemannen din med en massasjeolje er det bare én ting å gjøre. Legg hodet ditt mellom lårene hans og kyss ham på innsiden av dem før du går over til å bruke de innoljede hendene dine til å massere oppover og nedover lårene hans med lange bevegelser.

  Steinbukken: Knærne

  Snarveien til en steinbukks hjerte er å kysse ham forsiktig bak kneskålene, av alle steder, ifølge stjernene. La også hendene dine løpe nedover nedre del av ryggen hans, jobb deg nedover baksiden av beina hans og kyss ham helt fra navelen til knehasene hans.

  Vannmannen: legger og ankler

  En vannmann elsker et kreativt forspill, kyss ham på beina – fra knærne og helt ned til anklene. Legg også en hånd rundt hver legg og masser området fra øverst til nederst i lange sensuelle strøk.

  Fiskene: Føtter

  Hiss opp fiskemannen din ved å kjærtegne føttene hans. Masser dem, kyss, sug og slikk på dem, avhengig av hvor grensen går, og bruk en fjær til og forsiktig kile litt mellom tærne og vikle føttene deres inn i hverandre mens dere erter hverandre ved å sprike med tærne.

  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer