Rosie Huntington-whiteley

Her er «hemmeligheten» til Rosie Huntington-Whiteley (27)

Kjendis-pt James Duigan avslører hvordan supermodellen holder seg så flott.

KJENDIS PT AVSLØRER: Rosie Huntington-Whiteleys kjendis-pt, James Duigan, avslører sine beste helse- og kostholdstips, som også supermodellen følger.  Foto: insight media/All Over Press
KJENDIS PT AVSLØRER: Rosie Huntington-Whiteleys kjendis-pt, James Duigan, avslører sine beste helse- og kostholdstips, som også supermodellen følger. Foto: insight media/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Har du noen gang lurt på hva supermodell og skuespiller Rosie Huntington-Whiteley (27) gjør for å holde seg så flott? 

Da kan du få svar på nå!

Kjendis-pt James Duigan, som står bak «Clean & Lean»-dietten, er mannen som har lagt opp supermodellens trenings- og kostholdsregime.

HOT MODELL: Britiske Rosie Huntington-Whiteley er en av verdens mest ettertraktede modeller.  Foto: Grey Wasp / Splash News/All Over
HOT MODELL: Britiske Rosie Huntington-Whiteley er en av verdens mest ettertraktede modeller. Foto: Grey Wasp / Splash News/All Over Vis mer

Og i intervju med Daily Mail Female, avslører han sine hotteste tips for å holde kropp og utseende på topp.

Psst. Lurer du på hvordan andre Hollywood-stjerner trener? Sjekk her!

LES OGSÅ: Stjel stilen til Rosie Huntington-Whiteley

Naturlig sunn mat

«Oppskriften» går ut på å spise kun «rene», næringsrike matvarer som gir deg naturlig energi, fremfor å spise mat som gir deg unaturlig energi, deriblant raffinert sukker og koffein.

Huntington-Whiteley har tidligere fortalt at hun, gjennom Duigans guiding, har oppnådd akkurat de målene hun ønsker.

- James vet akkurat hvordan jeg ønsker at kroppen min skal se ut: stram og sterk, men samtidig myk, formfull og feminin, har Huntington-Whiteley fortalt:

- Det jeg har lært av å jobbe med ham, er at ved å fokusere på å skape en sunn kropp, så kan du faktisk oppnå alle disse tingene, raskere enn du noen gang trodde var mulig!

Få oppskriften på Rosie Huntington-Whiteleys favorittsmoothie her!

LES OGSÅ: Slik kan stress gjøre deg syk

Stress ned!

Ifølge kjendistreneren, som skal ha stjerner som Elle Macpherson, supermodell David Gandy, skuespiller Hugh Grant og flere Victoria's Secret-modeller, på sin kundeliste, er det å klare å roe seg ned i hverdagen, noe av det viktigste for å få et friskt og flott utseendet.  

SUNN MAT, MYE VANN OG TRENING: Er hemmeligheten bak supermodellens flotte utseende!
SUNN MAT, MYE VANN OG TRENING: Er hemmeligheten bak supermodellens flotte utseende! Vis mer

- Mitt aller beste råd er å stresse mindre. Prøv å ha litt tid for deg selv. Book en massasjetime, eller gå på en yogatime for å senke kortisolnivåene dine. Dette vil gjøre deg lykkeligere, forklarer han.

Kortisol er blant annet kjent som stresshormonet - og har en rekke fysiologiske effekter i regulering av for eksempel metabolisme, immunsystem, hjerte og vekst. 

Duigan mener derfor at dette med god pust og avslapningsteknikker er langt viktigere enn mange av oss tror og tenker over.

- Pust godt. Det høres kanskje tullete ut, men det å puste er noe vi ofte gjør uten å tenke over det. Hvis du klarer å beherske riktig pusteteknikk, så vil det hjelpe kroppen din både når det gjelder trening, men det vil også gjøre at du får mer energi og føler deg lykkeligere, forklarer han.

LES OGSÅ: Maten som stresser deg ned

Grønnkål, spinat, kokos og vann

KJENDIS-PT: James Duigan er også pt for Elle Macpherson, supermodell David Gandy, skuespiller Hugh Grant og flere Victoria's Secret modeller. Foto: REX/Newspix/All Over Press
KJENDIS-PT: James Duigan er også pt for Elle Macpherson, supermodell David Gandy, skuespiller Hugh Grant og flere Victoria's Secret modeller. Foto: REX/Newspix/All Over Press Vis mer

Ifølge pt-en er det også en rekke viktige matvarer man bør inkludere i kostholdet sitt, deriblant kokos, grønnkål og spinat – helst hver dag.

- Spis en håndfull spinat og grønnkål hver dag, minst. Ha det i smoothien, bruk en steamer eller spis det rått. Det er ingen god grunn til å IKKE spise disse tingene. Tro meg – du vil merke forskjell, sier han.

- Og ikke glem å drikke mer vann. Drikk et glass vann så fort som mulig når du star opp, det hjelper kroppen kvitte seg med uønskede giftstoffer I blodet, og holder huden frisk og glødende, forteller Duigan.

Andre tips fra treningseksperten er å prøve å kutte ned koffeininntaket til maks én kopp kaffe om dagen, samt å redusere alkoholinntaket så mye som mulig. 

Ifølge Duigan vil en «ren» kropp, som får sunn, næringsrik mat som er så naturlig og lite behandlet som mulig, ha bedre mulighet til å bekjempe eventuelle giftstoffer man får i seg. 

- Ordet «ren» i denne sammenheng betyr en kropp som kan takle en viss mengde giftstoffer - en som kan tåle at du sniker inn et glass vin eller en sjokolade, og skyller da ut giftstoffene med suksess, sier han. 

YOGA-FAN: Rosie Huntington-Whiteley sverger blant annet til Vinyasa Flow-yoga. Foto: Monsoon/Splash News/ All Over Press
YOGA-FAN: Rosie Huntington-Whiteley sverger blant annet til Vinyasa Flow-yoga. Foto: Monsoon/Splash News/ All Over Press Vis mer

Vil du trene som stjernene i Hollywood? Sjekk denne saken!

Yoga og mindre rødt kjøtt

I et tidligere intervju med Vogue Australia har Rosie Huntington-Whiteley forklart at hun har prøvd å kutte ned på kjøttinntaket, og spiser mye ren og sunn mat. 

- Jeg elsker mat og spiser mye salater. Jeg har prøvd å kutte litt ned på rødt kjøtt, og har merket hvor mye lettere jeg blir i kroppen. Det er ikke sånn at jeg aldri spiser det, jeg bare prøver å endre ting litt. Og nå varierer jeg mer med fisk eller kylling, og så har jeg oppdaget vegansk mat, har hun fortalt. 

Når det gjelder trening, forteller modeller at hun er prøver å variere her også, men at yoga, og da særlig Vinyasa Flow-yoga er noe hun gjør ofte, da det er veldig gunstig når man jobber som modell. 

- Det er fantastisk før en shoot, du tøyer ut og får strukket alle leddene, har hun sagt til bladet. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer