Hårfrisyrer

Her er høstens hotteste frisyrer

Lugg, fletter og bølger er i skuddet som aldri før.

HØSTENS FRISYRER: Denne sesongen har mange av catwalkemodellene pannelugg, fletter og bølger i håret. Foto: All Over Press
HØSTENS FRISYRER: Denne sesongen har mange av catwalkemodellene pannelugg, fletter og bølger i håret. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Sommeren nærmer seg slutten og de kjøligere høstmånedene kommer krypende.

Det er snart på tide å pakke vekk juli-garderoben og finne frem litt varmere klær.

Men det er ikke bare sommergarderoben som skal pakkes vekk. Det er nemlig også på tide å bytte ut den rufsete strandlooken med en lunere høstfrisyre.

LES OGSÅ: Du trenger ikke klippe deg til trendsveisen

Se bilder fra catwalken av høstens hotteste frisyrer under:En tykk pannelugg

En pannelugg er et supert trendvalg dersom du har lyst på noe nytt, men ikke vil klippe av deg alt håret.

I tillegg til å gi deg en etterlengtet forandring, kan også en pannelugg ramme inn ansiktet ditt og skjule for eksempel en lang panne. Frisyren setter også øynene dine i fokus.

Du er kanskje en av dem som forbinder lugg med en 5 år gammel jente- og har kanskje vonde minner fra barndommen da moren din tvang deg til å ha den såkalte «bollesveisen».

Men pannelugg kan faktisk være både trendy og sexy. Det har jentene på catwalken denne sesongen bevist.

(saken fortsetter under bildet)


Er du ikke helt sikker på om du kler frisyren eller om du tør å gjøre en så drastisk forandring, er det ikke noe problem.

Nå kan du ha lugg når det måtte passe deg. Det finnes nemlig clip-on-varianter du kan eksperimentere med, enten du vil teste ut looken før du forplikter deg og lar lokkene falle, eller du bare vil ha en mer dramatisk look for en dag.

LES OGSÅ: Hårbåndet du fletter selv

Se stylingprodukter til frisyrene:PANNELUGG: En tykk pannelugg setter øynene dine i fokus og rammer inn ansiktet ditt.  Foto: All Over Press
PANNELUGG: En tykk pannelugg setter øynene dine i fokus og rammer inn ansiktet ditt. Foto: All Over Press Vis mer

Oppsatt flette

Nesten hver sesong lages det forskjellige varianter av fletter som vi kvinner faller pladask for.

Fiskebeinsfletter, romantiske kranser, hårbånd av fletter og fossefallsfletter er bare noen av de fantastiske variantene du kan velge mellom.

Det fine med denne frisyren er at den passer til enhver anledning. Enten du skal i bryllup, på fest eller på middag med noen venninner passer en flette utmerket.

Er du ikke helt stø på fingrene og lurer på hvordan du lager de forskjellige flettene? Da kan du ta en titt på KK.no sine tidligere saker om fletter. Her vises det steg for steg hvordan du skal gå frem.

Denne sesongen har vi i KK.no forelsket oss i Victor & Rolfs avslappede krans som er avbildet til høyre nedenfor. Denne fletten kan brukes både til hverdags og fest, og ser helt fantastisk ut.

LES OGSÅ: Nå skal håret flettes

(saken fortsetter under bildet)


Romantiske bølger

Tykt hår som bølger seg nedover skuldrene er noe de aller fleste kvinner drømmer om. Dessverre er det kun et fåtall av oss som er så heldige og har dette fra naturens side.

Men det betyr ikke at vi med de andre hårtypene ikke kan jukse oss til den fantastiske frisyren.

(saken fortsetter under bildet)


Tidligere har KK.no skrevet hvordan du lett kan få naturlige bølger. Det tar litt tid, men det er absolutt verdt det.

Slik gjør du det:

• TRINN 1: Føn håret med skum og varmebeskyttende produkt.
• TRINN 2: Bøy tangen litt utover før du plasserer den i naturlig retning. Da unngår du skarpe kanter. Hold tangen i ro i noen sekunder før du plasserer den på et nytt sted.
• TRINN 3: Løs opp og rufs til krøllene med fingrene.
• TRINN 4: Ha i sprayvoks for å få kul struktur og hold.

Se bildene av trinnene her:


Voluminøst hår med 70-og 80-talls krøller er en innertier når du skal på fest. Her kan du variere mellom blanke store bølger eller tettere krøller som du rufser til med en tørrspray. Du vil uansett se super hot ut og ha festens lekreste hår.

LES OGSÅ: Oppskrift på Kates kongelige frisyre

Fletter: Det er mange romantiske fletter å se på catwalken denne sesongen.  Foto: IMAXTREE
Fletter: Det er mange romantiske fletter å se på catwalken denne sesongen. Foto: IMAXTREE Vis mer
Bølger: De færreste er født med naturlige krøller. Da er det fint at det ikke er vanskelig å jukse seg til slik catwalk-modellene har.  Foto: IMAXTREE
Bølger: De færreste er født med naturlige krøller. Da er det fint at det ikke er vanskelig å jukse seg til slik catwalk-modellene har. Foto: IMAXTREE Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer