Tone Damli Aaberge

Her er Tone Damli Aaberges treningsfavoritter

- Jeg digger at klærne «holder ting på plass», sier popstjernen, som fronter ny kvinnekolleksjon for Bavac.

FRONTER NY KLESKOLLEKSJON: Popstjernen Tone Damli Aaberge frontet lanseringen av Bavacs nye  Special Edition jentekolleksjon på G-MAX Storo torsdag.  Foto: Adéle Cappelen Blystad
FRONTER NY KLESKOLLEKSJON: Popstjernen Tone Damli Aaberge frontet lanseringen av Bavacs nye Special Edition jentekolleksjon på G-MAX Storo torsdag. Foto: Adéle Cappelen Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I fjor ble popstjernen Tone Damli Aaberge (24) utnevnt som treningstøyprodusent Bavacs nye ambassadør.

Og torsdag fikk hun anledning til å lansere merkets splitter nye treningskolleksjon for jenter/kvinner på G-MAX på Storo.

AMBASSADØR: Tone Damli Aaberge ble i fjor utnevnt som treningstøyprodusent Bavacs nye ambassadør. Her er hun ikledd ulike plagg fra den nye jentekolleksjonen.  Foto: Bavac
AMBASSADØR: Tone Damli Aaberge ble i fjor utnevnt som treningstøyprodusent Bavacs nye ambassadør. Her er hun ikledd ulike plagg fra den nye jentekolleksjonen. Foto: Bavac Vis mer

Vært med på designprosessen

Kolleksjonen, som har fått navnet Bavac Special Edition, består av syv plagg i ulike farger, og Tone – som fronter plaggene, har selv fått være med på deler av utviklings- og designprosessen.

- Jeg kjenner hun som har designet kolleksjonen, så jeg har fått være med og prøve samples underveis. Og så har jeg gitt litt tilbakemeldinger på passform, linjer, komfort, farger og stil. Det har vært kjempegøy, sier Sogndalsjenta til KK.no:

- Jeg trener jo mye, og har brukt en del forskjellig treningstøy, så jeg vet litt hvordan det bør være, eller hvertfall hvordan jeg liker at det er. Det skal se bra ut, og føles bra på kroppen. I tilegg er jeg veldig glad i farger, og digger at klærne «holder deg litt på plass» er et pluss. Det skal føles komfortabelt og få deg til å føle deg vel, og det gjør disse plaggene. Det er en kolleksjon for alle slags jenter, uansett form.


LES OGSÅ: Tone: - Jeg er avhengig av trening

- Sunn, norsk og glamorøs

Også Cecilie Torgunrud, som er markedssjef i Bavac, er veldig fornøyd med å ha fått med den sporty popstjernen på laget.

- Vi satser like mye på design som funksjonalitet, og fordi Tone både er sunn, norsk, glamorøs og opptatt av helse, er hun den perfekte representant for våre klær, sier hun i en pressemelding:

- Tone bidrar dessuten i designprosessen med viktige innspill på flere plan.

Se hele kolleksjonen og priser nedenfor:


LES OGSÅ: Her er treningstriksene til Tone og Eva

Hadde på seg favorittplaggene

Alle plaggene i kolleksjonen er funksjonelle, tekniske og beregnet på tøff trening. Og Tone har noen klare favoritter, som hun også tror blir blant bestselgerne.

- Mine favoritter er nok de plaggene jeg har tatt på meg i dag – vesten, tightsen og jakken. Jeg elsker fargene, det er bare så fresht, og så er det utrolig deilig å ha på seg, sier hun til KK.no.

Dette er Tones favorittplagg fra kolleksjonen:

1. Bavac Waist Coat Jacket – 999 kroner (kommer i svart og knallrosa)
- Vesten, eller «kinovesten» som jeg også kaller den, er superfin. Jeg elsker den – særlig i denne rosafargen. Den er perfekt å ha på seg på fritiden, men hvis du skal tenke trening så fungerer den veldig bra å bruke når det er litt kjøligere ute, type høst. Akkurat nå bruker jeg den til og fra trening, for å holde meg varm og god, forklarer Tone.

2. Bavac Tech Tights Dame – 899 kroner
- Denne tightsen har blitt en klar favoritt. Den ser utrolig kul og bra ut, og så er den ekstremt komfortabel å ha på seg. Et annet pluss er at den har en oppstrammende effekt, så du føler at du får litt mer spretten rumpe, sier hun.

3. Bavac Running Jacket Dame – 999 kroner (kommer i svart og blått)
- Denne jakken er tynn, god, komfortabel og ikke minst teknisk. Den er helt super å løpe med hele året og utrolig lett og deilig, sier Tone.


Kolleksjonen, som ligger på pris fra 499 til 1199 kroner er i salg i G-Max (også nettbutikken), G-Sport og Intersport- butikker nå.

LES OGSÅ: Husk dette når du skal vaske treningstøy

FAVORITTENE: Her er Tones tre favorittplagg fra den nye Bavac-kolleksjonen - tech tights dame (899 kr), running jacket dame (999 kr) og waist coat dame (999 kroner).  Foto: Adéle Cappelen Blystad/Bavac
FAVORITTENE: Her er Tones tre favorittplagg fra den nye Bavac-kolleksjonen - tech tights dame (899 kr), running jacket dame (999 kr) og waist coat dame (999 kroner). Foto: Adéle Cappelen Blystad/Bavac Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer