NYE KK.NO: Dagen er 7. januar 2016, og du kan glede deg!  Foto: Lasse Fløde
NYE KK.NO: Dagen er 7. januar 2016, og du kan glede deg! Foto: Lasse Fløde Vis mer

Nye Kk.no

Her får du en sniktitt på splitter nye KK.no

Vi i redaksjonen er superklare for å vise deg vårt nye digitale utseende.

Publisert

KK.NO: Alle elsker en god makeover innimellom, gjør vi ikke?

Enten det dreier seg om det ytre: En ny hårfrisyre, nye klær for sesongen, ny farge i stua – eller om det dreier seg om en indre makeover gjennom å lære seg noe nytt, endre kosthold – rett og slett gi livet ditt en ny retning.

Her i KK har vi i hele høst jobbet med begge deler.

Det blir både «indre» og «ytre» endringer, eller sagt på en annen måte: Vi endrer form, og vi bredder innholdet. Nye KK skal være alt det KK har vært, og nå: Mye mer. 

I bildegalleriet nedenfor får du en sniktitt på vårt nye digitale utseende: 

Det første du vil legge merke til, er at de nye sidene gir deg en helt ny opplevelse av hvordan du kan lese og bevege deg mellom de ulike sakene. Vi har lagt mye vekt på å gjenskape den gode magasinfølelsen på en innovativ måte der også annonsene skal oppleves på en ny måte. 

Vi kommer fortsatt til å gi deg de aller siste nyhetene innen helse, kosthold, trening, mote, interiør, mat og reise. I tillegg blir får du sterke historier, kvalitetsjournalistikk, de saftigste scoop fra din favorittkjendis, underholdning, kunst, kultur og kommentarer fra flotte, modige damer! 

I tillegg skal vi også bli flinkere til å gi av oss selv, og produserer videosnutter vi håper faller i smak. Allerede i dag kan du få en liten kikk på noe av det du kan vente deg på KK.no:

Her er noen av endringene du kan glede deg til

Større og bedre bilder

 Vi vet hva du virkelig ønsker å se når du klikker på en sak – enten det er mote, interiør, mat eller en sterk historie. Vår nye bildefunksjon vil gi deg større og mer dynamiske bilder på hver artikkel, og, selvfølgelig, i bildegalleriene.

Sømløs brukeropplevelse

 Innholdet på nye KK vil være organisert i en såkalt uendelig feed hvor du beveger deg sømløst nedover uten å måtte klikke deg inn på neste sak. Fra feeden kan du gjøre spennende dypdykk inn i fantastiske moteserier, inspirerende treningstips, mat-/interiør-/reisesaker, unike kunstnerportretter eller inspirerende historier, og automatisk få neste sak presentert uten å måtte klikke deg tilbake til forsiden. Med andre ord; du kan elegant scrolle deg fra sak til sak uten å klikke en eneste gang. 

Mer av det samme

Lyst til å lese eller se mer av ditt favoritt-stoffområde? Bare klikk på «Meny»-knappen og velg det stoffområdet som interesserer deg mest, så får du kun dette innholdet! Men du kan også bare fortsette etter bunnen av en artikkel, så vil du finne lenker til andre nylige innlegg om samme emne.

Utvidet innhold

KK-familien blir gradvis større. Vi har mye kvinnerelatert innhold i Aller Media, og alt dette vil bo innunder KK-universet! Det være seg matsaker fra Allers, portretter og sterke historier fra ukemagasinet KK, interiør fra KK Living… i tillegg til innhold fra bloggerne våre og andre samarbeidspartnere vi mener passer i KK-universet. 

Med andre ord: Alt vil ha, på ett sted! Og selvsagt: tilpasset for mobilen din!

Vi i redaksjonen er nå SUPERKLARE for å vise deg vårt nye digitale utseende, og nedtellingen starter nå! Dagen er 7. januar 2016, og du kan glede deg! 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer