Nye Kk.no

Her får du en sniktitt på splitter nye KK.no

Vi i redaksjonen er superklare for å vise deg vårt nye digitale utseende.

NYE KK.NO: Dagen er 7. januar 2016, og du kan glede deg!  Foto: Lasse Fløde
NYE KK.NO: Dagen er 7. januar 2016, og du kan glede deg! Foto: Lasse Fløde Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Alle elsker en god makeover innimellom, gjør vi ikke?

Enten det dreier seg om det ytre: En ny hårfrisyre, nye klær for sesongen, ny farge i stua – eller om det dreier seg om en indre makeover gjennom å lære seg noe nytt, endre kosthold – rett og slett gi livet ditt en ny retning.

Her i KK har vi i hele høst jobbet med begge deler.

Det blir både «indre» og «ytre» endringer, eller sagt på en annen måte: Vi endrer form, og vi bredder innholdet. Nye KK skal være alt det KK har vært, og nå: Mye mer. 

I bildegalleriet nedenfor får du en sniktitt på vårt nye digitale utseende: 

Det første du vil legge merke til, er at de nye sidene gir deg en helt ny opplevelse av hvordan du kan lese og bevege deg mellom de ulike sakene. Vi har lagt mye vekt på å gjenskape den gode magasinfølelsen på en innovativ måte der også annonsene skal oppleves på en ny måte. 

Vi kommer fortsatt til å gi deg de aller siste nyhetene innen helse, kosthold, trening, mote, interiør, mat og reise. I tillegg blir får du sterke historier, kvalitetsjournalistikk, de saftigste scoop fra din favorittkjendis, underholdning, kunst, kultur og kommentarer fra flotte, modige damer! 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer