Reise

Her får du maks hevn over eksen

Har du en ekskjæreste du ønsker svovel, pine og alskens ulykker? Sjekk hvor du bør reise.

Foto: Image Source
Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skulle du av og til ønske at du kunne utøve litt voodoo på en eksmann, ekselsker eller en dårlig date? Da er du ikke alene.

Skade, eller bare stikke litt?

Voodoo, altså det å bruke dukker som representerer en person, til å skade denne personen, har sin opprinnnelse i afrikanske religioner. Dukkene stikkes ofte med nåler, og ved hjelp av magi vil den forhatte personen bli skadet, syk, eller få andre problemer, alt etter hevnerens ønske.
 • Lær deg eks-reglene
 • Krangler dere mye?
 • 20 grunner til å dumpe ham
 • Lystne på svart magi

  Nå forteller voodoo-prester i det afrikanske landet Togo, at det kommer stadig flere europeere som vil lære seg voodoo. Det skriver Aftonbladet. De lærelystne vil vite hvordan de kan sende sykdommer og elendighet til personer de ikke liker, som forhenværende kjærester og humørsøkende sjefer.

  Vil lære kunsten

  - Turister har alltid besøkt oss, men i det siste har vi sett at mange ikke nøyer seg med å se på. De vil også lære seg å sende besvergelser til fiendene sine, sier Jacab Limikpo, voodooprest i Togo. Test forholdet ditt:
 • Test deg selv: Er du over eksen?
 • Test deg selv: Er han noe å samle på?
 • Test deg selv: Hvor sterkt står forholdet ditt?
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer