TAX FREE-PRISER: Du får blant annet disse dameparfymene like billig som på flyplassen på parfymesalg.no. Foto: parfymesalg.no
TAX FREE-PRISER: Du får blant annet disse dameparfymene like billig som på flyplassen på parfymesalg.no. Foto: parfymesalg.no Vis mer

Parfyme

Her får du parfyme til tax free-priser

Nå trenger du ikke å vente til du skal reise til utlandet.

Publisert
Den nye, norske nettbutikken Parfymesalg.no har nemlig samme pris på parfymer som i tax free-en på flyplassen.

LES OGSÅ: Bare én parfyme slår denne

Sjekk selv

Det høres for godt ut til å være sant, men du kan faktisk sjekke om prisene er like lave selv på www.travelretailnorway.no.

En fast fraktkostnad – på 79 kroner - kommer i tillegg. Handler du for over 800 kroner, får du imidlertid gratis frakt.

- Sendes samme dag

Nettbutikken ble lansert i desember i fjor, og tilbakemeldingene fra kundene har vært svart gode, forteller daglig leder Carl Kvile til KK.no.

- Det har gått veldig bra. Det skyldes nok at vi etterstreber å være en servicebedrift - i tillegg til de lave prisene. Vi skal gi våre kunder raskt svar på e-post eller sosiale medier, dessuten pakkes varene umiddelbart på vårt norske lager og blir vanligvis sendt ut samme dag som bestillingen kommer inn.

Finner du din favoritt?

- Tar dere inn de siste duftnyhetene også?

- Nei, stort sett har man en favoritt. Folk er som regel ganske trofaste. En helt ny parfyme bruker litt tid på å etablere seg. Hvis vi usikre, avventer vi. Men dersom vi får mange henvendelser fra kunder som ønsker at vi skal ta inn en spesiell vare, så tar vi selvsagt hensyn til det.

Hvilken duft passer deg?

Er du en av dem som har en favorittparfyme, er det ikke noe problem å handle på nett. Ellers er det kanskje greit å teste ut om du liker duften på et parfymeri før du kjøper den.

Husk at når du prøver en ny duft for første gang, ikke ta til takke med papirstripsene du får i parfymeriet. Be heller om å få prøve duften på håndleddet, og la den sitte på minst en time. Først da får notene i parfymen utviklet seg slik at du kjenner om det er en duft som kler deg.

Du kan også teste hvilken parfymepersonlighet du er i denne artikkelen.

Slik tar du vare på parfymen

Og når du først har kjøpt en dyrere parfyme, kan det være greit å huske følgende:

 • Skjerm parfymen for sollys, varme og luft. Det kan nemlig bidra til både misfarging og endring av lukt.
 • Pass på temperaturen. Temperatur er viktig for at parfymen skal holde seg. Den skal faktisk ikke stå i kjøleskapet, der er det for kaldt. Baderomshyllen er heller ikke ideell, på grunn av for høy temperatur. Oppbevar den heller i et litt kjølig rom, for eksempel på soverommet. Dufter har det aller best i temperaturer mellom 18-22 grader.
 • Husk å lukke korken godt igjen, og oppbevar gjerne flakongen på et mørkt sted. Slik bidrar du til at parfymen ikke fordamper, og duften holder seg lenger.
 • Rengjør pipetten. Har du en flakong med pipette, bør du rengjør denne inni mellom. Tørk av kork og pipette med alkohol, og sørg for at dette har tørket før du setter den på igjen.

 • Tips: Når du kjøper en ny parfyme, ha gjerne i bakhodet at flakonger i mørkt eller frostet glass, eller helst metallflasker, er lettere å oppbevare enn gjennomsiktige, fordi de ikke er like lysømfintlige.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer