Singel

Her finner vi kjærligheten

Er det på byen, nettet, via jobben eller venner?

SINGEL OG PÅ LETING?: Dersom du er i ferd med å gi opp håpet om å finne deg en partner kan det være en idé å sjekke ut nettdating.  Foto: gpointstudio - Fotolia
SINGEL OG PÅ LETING?: Dersom du er i ferd med å gi opp håpet om å finne deg en partner kan det være en idé å sjekke ut nettdating. Foto: gpointstudio - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av dem som føler at du aldri i livet kommer til å møte den rette? Vel, håpet er ikke ute, for mest sannsynlig skyldes det bare at du ikke har lett på «riktig» sted enda.

For hvor er det egentlig flest par møtes i dag? Er det på nettet, gjennom venner, jobb eller familie?

KK.no har tatt en prat med ekspertene for å komme til bunns i denne saken, og få råd om hvor man antagelig vil ha størst hell i kjærligheten.

LES OGSÅ: Slik får du deg kjæreste

Dater en kollega

Espen Korsvik, som er daglig leder i coachingselskapet Dating Adventure og coach innen sosialdynamikk, dating og livsstil, forteller til KK.no at det ikke finnes noen fasit på hvor du bør lete etter en potensiell partner, men at det er noen steder der det er litt større sannsynlighet for å treffe noen enn andre.

- Jeg tror ikke jeg kan fastslå ett spesifikt sted som det er vanligst at folk møter sine fremtidige partnere på, da dette varierer veldig, men det er jo en kjent sak at mange treffes helt tilfeldig på byen, gjennom bekjentskap eller på arbeidsplassen.

I dag blir det stadig vanligere å ha et forhold til en kollega. En tidligere undersøkelse gjort av monster.com viste at hele 76 prosent av nordmenn har hatt, har eller er positive til en romanse på jobb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer