Paris Hilton

Her gikk det galt

Paris Hilton er ikke den eneste som ville bli lekkert brun, men som endte opp som gyselig oransje.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv superstjerner kan våkne opp en morgen i februar og føle seg litt blasse og bleke i huden. Når du har hele verdens blitzlamper rettet mot deg er det ikke så stas å komme på den røde løperen med blåhvite skuldre i stroppekjolen og likbleke kinn.

Juksejentene

Å jukse litt med utseendet, er heller ikke noe nytt i Hollywood. Her kan du se de som jukser med både hårfeste, leppestørrelse og høyde. Og disse 10 kjendisene skulle kanskje aldri ha lagt seg under kniven.

 • Han er mest sexy i verden
 • Frisyrene vi vil huske fra 2008
 • Dette har de komplekser for
 • Stjernenes stiveste smil
 • Hysteriske herrefrisyrer

 • Når stilen glipper

  Noen ganger er ikke Hollywoods kvinner helt heldige med sminken.
  Andre stjerner får oss til å lure på hvorfor de ikke har sparket stylisten for lenge siden. Her kan du se hvorfor. Andre ganger er det Hollywoods herrer som burde vært stoppet før de forlot huset med pulesveis og rosa badehette.

  Hekta på solbrunt?


  Men vi mistenker at selvbruning er litt som silikon. Har du først anskaffet deg litt, går det ikke lang tid før du får svært lyst på mer. Og selv om de har penger til å feriere på Seychellene og tid til å pusle med peeling og selvbruningskrem hver dag, ser de av en eller annen grunn ut til å velge den billigste og mest gulrotfargede brunfargen på sprayboks.

  Tropisk eller tacky? Se sprayjobbene som gikk litt for langt.  Er du lei av Barbie-looken? Da kan du la deg inspirere av 10 tøffe kvinner som blir trendsettere hver gang de går ut av døra.

  Vårens trender

  Heldigvis er ikke nikontingul hud blant vårens trender. Her kan du alle de vakre sminketrender for våren 2009. Forskning viser også at menn synes at kvinner med blek hud er mest sexy. Å beholde sin lyse hud er også ett av stylist Helge Borgens beste tips.  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer