Hatt

Her har noen hatt sex

6 utrolige steder hvor folk faktisk har hatt sex.

Sjekk punkt nummer 3!
Sjekk punkt nummer 3! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Har du noensinne blitt tatt på fersken?Hvis du har det, syntes du sikkert at det var utrolig pinlig akkurat der og da.Fremdeles flau?Da kan kanskje disse episodene få deg til å føle deg ikke fullt så ille.Humornettstedet Cracked.com har listet opp 6 utrolige plasser hvor folk faktisk har hatt sex – enten alene eller sammen med partner.
 • Har du hatt sex her?
 • Dump senga!
 • Sex i det fri
 • 1: I rettssalen

  Den amerikanske dommeren Donald Thompson ble i 2006 dømt til fire års fengsel for å ha blottet seg og brukt et sexapparat på jobben. Stenograf, Lisa Foster, sa i vitneboksen at dommeren hadde blottet seg minst 15 ganger i rettssalen mellom 2001-2003. Thompson brukte visstnok også en penispumpe ved minst fire rettssaker i løpet av den samme perioden. Ifølge Foster skal han ha benyttet apparatet nærmest daglig under en drapssak i 2003, hvor en mann var tiltalt for å ha ristet en unge til døde.Under etterforskningen kom det fram at både teppet, dommerstolen og Thompsons kappe testet positivt for sædrester.

  2: I kirka

  I Cesena, Italia ble en 31 år gammel håndverker og en 32-årig lærer tatt på fersken da de hadde sex i skriftestolen i sommer. Politiet mottok en klage over telefon fra en mann som hadde hørt «rasling og stønning» under morgenmessa. Han hadde prøvd å finne ut hva lydene kom av, og til sin store overraskelse viste det seg at synderne var et par goth-rockere som hadde oralsex.Paret forsvarte handlingen sin ved å si: «Vi er ateister, og for oss er det å ha sex i kirken som å ha det et hvilket som helst annet sted».

  3: Oppå en politibil

  Har du noen gang hatt sex oppå panseret? På en politibil? Med politimenn inni bilen?Det hadde et nederlandsk par fra Groningen.En av politimennene gikk ut av bilen og ba paret om å vennligst holde opp og forlate stedet, noe den 25 år gamle mannen nektet å gjøre og istedenfor slynget ut av seg en fornærmelse eller to. Mannen ble arrestert og hans 33-årige kvinnelige følgesvenn likeså, etter at hun prøvde å stoppe politibilen fra å kjøre bort med kjæresten sin.

  4: På en kran

  23 år gamle Justin Dunn og 35-årige Nicole Albert ble oppdaget da de hadde sex på en bygningskran i Florida. Flere øyenvitner ringte politiet da de oppdaget det skyhøye stuntet. Politiet ankom åstedet og befalte det nakne paret om å komme øyeblikkelig ned derfra. Paret nektet imidlertid for at de hadde hatt samleie oppå kranen. De påsto at de hadde klatret opp dit for å ta bilder.De eventyrlystne elskerne ble imidlertid ikke tiltalt for hendelsen siden kranen var en på privat eiendom – og for øvrig eid av Dunns far.

  5: I drive-throughen

  Enkelte har tydeligvis ikke bare lyst på kjapt måltid når de stikker innom drive-through-restauranten. 24 år gamle Kenneth Michael Dobbs kjørte med buksa rundt anklene og masturberte foran en kvinnelig ansatt hele to ganger i drive-throughen til fast-food-kjeden Arby´s.Den andre gangen var tilfeldigvis en politimann i nærheten. Han stoppet Dobbs, som da plutselig var fullt påkledd igjen, skrev uten noen bøter og lot ham gå. Betjenten returnerte imidlertid til Arby´s og fant ut hva som virkelig hadde skjedd – og at Dobbs ikke «kun» hadde trakassert kvinnen. Dobbs ble senere arrestert og tiltalt for blotting.

  6: På togskinnene

  Å ha sex på togskinnene er ikke en særlig god ide. Det fikk et sørafrikansk par fra Mpumalanga-provinsen erfare tidligere i år. De elskende hørte ikke togførerens roping og advarsler, noe som fikk et fatalt utfall. Mannen døde på stedet, mens kvinnen omkom senere på sykehuset.LES OGSÅ:
 • 10 pussige prevensjonsmetoder
 • Harde, rare fakta om menn
 • Verdens mest berømte peniser
 • Dump senga!
 • Sex i det fri
 • Sexen du ikke har hørt om
 • Slik ser drømmepenisen ut
 • Harde fakta om penis
 • Harde fakta om sex
 • 20 snarveier til supersex
 • Sextips for enhver smak
 • Sex for viderekomne
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer