Sjekking

Her kan du finne kjærligheten i vinter

Gjett hvilke hytter som er mest populære for fjellflørting!

GØY PÅ FJELLET: Heldigvis må du ikke dra på byen for å flørte, det hotteste akkurat nå er å ta flørten til fjells. Foto: Mito Images/REX/All Over Press
GØY PÅ FJELLET: Heldigvis må du ikke dra på byen for å flørte, det hotteste akkurat nå er å ta flørten til fjells. Foto: Mito Images/REX/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Det er noen fordeler ved å være singel – du kan blant annet flørte så mye du vil.

Men det er fort gjort å bli lei av de samme gamle sjekkerutinene ved bardisken på en lørdagskveld.

Heldigvis må du ikke dra på byen for å flørte, det hotteste akkurat nå er å ta flørten til fjells. Ja, nettopp. 

På TV2 har vi nå på nyåret kunnet følge med på programmet «Fjellflørt», der tre turglade deltagere skal prøve å finne seg en kjæreste til fjells. Og denne serien viser at det er fullt mulig å bruke fjellet som sjekkearena.

Den Norske Turistforening (DNT) har i tillegg funnet en smart måte for hvordan du kan fortelle andre turgåere om at du er singel og klar for en flørt, nemlig ved å ta på deg en grønn lue.

Så sleng på deg ditt fineste turantrekk og dra til fjells. Ikke bare er det en god treningsøkt, kanskje møter du også en kjekkas eller to.

God idé for friluftsmennesker

Peder Kjøs, som er spesialist i klinisk voksenpsykologi og KKs faste ekspert innen sex- og samliv, har god tro på dette konseptet. 

– Jo, dette synes jeg er en kjempegod idé. Luemerkingen begynte egentlig som en aprilsnarr i fjor, men så viste det seg at ideen fungerer godt på ordentlig, så nå har vi fått et nytt, enkelt og ganske morsomt flørtesignal, sier han til KK.no. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer