Rouge

Her skal du legge rougen

Plasseringen avhenger av ansiktsformen din.

MER VÅKEN? Du kommer langt med maskara, rouge og lipgloss! Foto: Image Source
MER VÅKEN? Du kommer langt med maskara, rouge og lipgloss! Foto: Image Source Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rouge er et av de mest magiske sminkeproduktene. Det er perfekt for å få deg fra gusten og grå til sunn og frisk, og det kan faktisk få deg til å se yngre ut. 

Om du har vintertørr hud, kan en kremrouge være løsningen for deg. Den vil gi deg ekstra glød og liv i ansiktet, samtidig som den er veldig lett å påføre. 

Hvor du legger rougen har også mye å si. Du kan nemlig sminke ansiktet både fyldigere og smalere, framheve kinnbeina eller gjøre harde trekk mykere.

Plasseringen avhenger av ansiktsformen din, så først må du identifisere den.

LES OGSÅ: Livredning for gusten vinterhud 

Firkantet fjes

Om du har et mer firkantet fjes – som for eksempel Olivia Wilde, Gwyneth Paltrow eller Nicole Richie – anbefales det å påføre rougen midt på kinnet i en sirkulær bevegelse. En slik rund og myk påføring av rougen myker opp harde trekk og trekker oppmerksomheten mot den rundeste delen av ansiktet ditt, skriver Byrdie.com.

LES OGSÅ: Slik legger du rouge riktig

Diamantformet fjes

For deg med diamantformet fjes, er det fordelaktig å trekke oppmerksomheten mot den nederste halvdelen av ansiktet. Legg rougen på toppen av kinnbeina og dus fargen ut mot ørene. Dette vil gi kinnbeina dine et nydelig løft. Se på kjendiser som Ashley Greene, Audrey Tautou og Elizabeth Hurley. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer