Kyss

Her troner nordmenn øverst

Du trodde kanskje det var franskmenn eller italienere? Neida.

VI KYSSER MEST: Nordmenn har kysset i gjennomsnitt 29 personer i løpet av livet. Det er flere enn både franskmenn og italienere! Foto: gpointstudio - Fotolia
VI KYSSER MEST: Nordmenn har kysset i gjennomsnitt 29 personer i løpet av livet. Det er flere enn både franskmenn og italienere! Foto: gpointstudio - Fotolia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hva er vel bedre enn et skikkelig kyss? Det er både intimt, lidenskapelig og hyggelig. 

I dag er det faktisk den internasjonale kyssedagen, noe som er en ekstra god unnskyldning til å bruke litt tid på favorittaktiviteten vår. 

Ja, for det viser seg nemlig at det er blant tingene vi nordmenn virkelig elsker å gjøre. 

- At nordmenn troner på kyssetoppen er kanskje litt overraskende. Man skulle tro at franskmenn eller italienere var hakket over på listen, men jeg synes absolutt at dette er en positiv ting, for et kyss er en fantastisk måte å vise at man liker noen litt ekstra godt, sier Anna Bofeldt i Match.com.

LES OGSÅ: Klar for å date igjen etter bruddet?

Nordmenn troner øverst

I undersøkelsen, som er utført at TNS på oppdrag av Match.com, kommer det frem at single personer i Europa i gjennomsnitt har kysset 21 stykker i løpet av livet.

Det ser imidlertid ut til at nordmenn er litt mer glad i å kysse enn dette. Norske single har i gjennomsnitt kysset 29 personer i løpet av livet. 

Undersøkelsen ble utført i desember 2013, der 11.000 single mellom 16 og 65 år i åtte europeiske land deltok - Norge, Sverige, Frankrike, Tyskland, Storbritannia, Nederland, Italia og Spania. 1000 av dem nordmenn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer