Sex

Her vil han ha sex

Hvis gutta får bestemme når dere kaster klærne.

Her vil han ha sex
Publisert
Sist oppdatert
Nettstedet Askmen.com vet råd for deg som er lei av å ha rutinemessig sex, på soverommet. Ved hjelp av 100 mannlige lesere har de laget en liste over langt sprekere steder å ha sex.
 • Dump senga!
 • Stressa? Prøv kjapp sex
 • Sex med klærne på
 • Husk også at alt som blir en vane kan bli kjedelig, så det er ingen fare for at du blir avhengig av å ha sex på handikaptoalettet eller hvor det nå er dere gir etter for driftene.

  1. Get out of my dreams and into my car..

  Billy Ocean er ikke den eneste som kan tenke seg å invitere en vakker kvinne inn i bilen sin. Da de 100 lojale leserne til nettmagasinet Askmen.com skulle kåre sitt favoritt-sexsted kom baksetet av bilen høyt oppe på listen. Det er riktig nok ikke det romsligste stedet å kaste verken klær eller hemninger, men det er definitivt verdt verkende knær og en kul i hodet, skriver nettstedet.

  2. Ta inn på hotell

  Det å forflytte sexen ut fra soverommet og inn på et totalt fremmed rom kan være en sexy avveksling, skriver Askmen.com videre. Men hvorfor kan det å ta inn på hotell være så opphissende? Jo, fordi du kan skitne til og herje så mye du bare vil og dagen etter slipper du å rydde opp etter deg. Dette får ut hennes seksuelle demoner, mener gutta på Askmen.com.

  3. På første rad

  Kino på bakerste rad er oppskrytt, skriver Askmen.com. Det er nemlig mye mer erotisk om du bestiller to billetter på første rad og så, helt uforvarende, begynner å beføle henne. Så snart filmen begynner, kyss henne og bit henne forsiktig i øret, stryk borti brystene hennes, nedover hoftene og på innsiden av lårene.

  4. Boblebad

  Selv om et bad i badekar virker romantisk, så blir det gjerne lite komfortabelt. Dersom du ikke har et boblebad, oppsøk et og kjenn på de gode vibrasjonene.

  5. På bøljan blå

  - Jeg ble nødt til å føre opp vannseng på listen fordi så mange av mine lojale lesere mener at dette er supersexy, skriver journalisten på Askmen.com. Noen foreslår dessuten å droppe sengetøyet og smøre hverandre inn med babyolje for en ekstra deilig opplevelse.

  6. Hett, hetere, hetest

  Hva gjør sex i en badstue så utrolig deilig? Jo, fordi du hindrer okyygentilførselen til hjernen på grunn av den høye temperaturen. Dette skjerper sansene dine og du blir ultrafølsom for berøring.

  7. Fest på kontoret

  Dersom du har nøkler til arbeidsplassen din, hvorfor ikke vise henne hvor hardt du jobber ved skrivebordet? Det at noen kan oppdage dere og at det hele er nokså forbudt gjør det ekstra spennende. Et tips, skriver Askmen.com, er å binde et skjerf for øynene hennes, føre henne til kontoret ditt og kle av henne. En seanse på kontoret vil uansett få ham til å tenke på deg hver gang han sitter og jobber... Se opp for kolleger og sjefer!

  8. Inn på toalettet

  Når dere er ute et sted, for eksempel og danser, ta henne i hånda og lei henne bestemt inn på herretoalettet. Dere trenger ikke ha sex, men i det minste et forspill; kyss henne og ta på henne som om det var første gang dere traff hverandre, skriver nettstedet. Dersom dere er så frempå at dere bestemmer dere for å ha sex, les få gode tips til stående opptil veggen-sex her.

  9. På stranda

  Og mens vi venter på sommeren, eller sydenturen: sex på stranda må med på listen, mener 100 av Askmen.coms lesere. Litt vin, god mat, sexy frukter, varmen og de vakre omgivelsene. Det kan umulig gå galt, vel og merke dersom du er på stranden med rett person. LES OGSÅ:
 • Den store stillingsguiden
 • Den store orgasmeguiden
 • Lær trafikkreglene for sex
 • Den store supersex-guiden
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer