Hertuginne Kate

Hertuginne Kate (33) viser seg nesten aldri offentlig lenger

Nekter å bli den «nye Diana», men nå har dronning Elizabeth tatt grep.

HERTUGINNE KATE: Siden dette bildet ble tatt for tre uker siden, har ikke Kate vist seg offentlig.  Foto: Polaris
HERTUGINNE KATE: Siden dette bildet ble tatt for tre uker siden, har ikke Kate vist seg offentlig. Foto: Polaris Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Etter at hertuginne Kate (33) først fikk prins George for to år siden og så prinsesse Charlotte for fire måneder siden, har hun deltatt på stadig færre representasjonsoppdrag.

Tobarnsmoren tilbringer det meste av tiden sin på herregården Anmer Hall på Sandringham i Nordfolk sammen med barna, og nå skriver britiske medier at enkelte omdømmeeksperter mener hertuginne Kate bør vise seg offentlig oftere.

Foruten noen få offisielle oppdrag, har 33-åringen, ifølge avisen Daily Mail, knapt deltatt på noen sosiale tilstelninger de siste to årene.

LES OGSÅ: 18 år siden Diana døde

Ville ikke bli «den nye Diana»

Da Kate gikk fra å være kjæreste med prins William til å bli hertuginne av Cambridge, skal «The Middleton Rules» ha blitt innført. Dette skal være årsaken til at Kate så sjelden har vist seg offentlig de siste årene.

Ifølge Daily Mail sørget prins William, i samarbeid med Kates far, for at Kate skulle få litt «armslag», og ikke bli «sugd» rett inn i den kongelige sfæren.

Frykten var at Kate skulle ende opp som prinsesse Diana, som ble jaktet på av fotografer døgnet rundt. For å forhindre dette, ble det bestemt at hertuginne Kate skulle vernes mest mulig i en overgangsfase, og slippe mange offentlige representasjonsoppgaver.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer