Kk Skimila

Hilde-Emilie (35) gikk ned 30 kilo på under to år

Fredag fullførte hun KK SKImila med stil!

GIKK NED 30 KILO: Hilde-Emilie Johansen har gått ned 30 kilo. I dag gikk hun KK SKImila! Foto: KK
GIKK NED 30 KILO: Hilde-Emilie Johansen har gått ned 30 kilo. I dag gikk hun KK SKImila! Foto: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Fredag 13. mars gikk KK SKImila av stabelen for aller første gang, og over 500 spente, forventningsfulle og treningsglade damer var samlet på Frognerseteren for å gå på ski i det strålende vårværet.

Blant de fargerike og spente fremmøtte var Hilde-Emilie Johansen (35), som hadde satt seg som mål å være med på KK SKImila sammen med sin gode venninne - Linda Taaje.

LES OGSÅ: Valgte KK SKImila fremfor Nordsjørittet

Gikk ned 30 kilo på ett år

Etter to knallharde år med trening og sunt kosthold, har Johansen gått ned 30 kilo og er superspent på å gå KK SKImila for aller første gang.

- Jeg har to små barn på 2 og 4 år og er i full jobb. Å få kabalen til å gå opp med treningsstudio og fritidsinteresser i tillegg er nesten umulig - og det er selvsagt treningen som må vike. Heldigvis har jeg en lysløype 500 meter fra ytterdøra som ble redningene min i mai 2013 da jeg veide 96,6 kilo.

- På den tiden ammet jeg så det var begrenset hvor lite jeg kunne spise. Jeg begynte med å kutte ned kaloriinntaket mitt til 2000 kalorier om dagen, og veide 91,9 kilo da jeg entret 2014.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer