Menn

Hjelp, vi trenger menn!

De har fullstendig mannetørke.

Foto: All Over Press/AOP
Foto: All Over Press/AOP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I småbyen Coutts Crossing sør for Grafton, Australia, bor det nemlig flere single kvinner, men absolutt ingen single menn.
 • Derfor vil du helst ha stygge menn
 • Bisarre ytterpunkter

  Den lille småbyen opplever nemlig det stikk motsatte av den lille australske minebyen Mount Isa, som reklamerer med fem menn per kvinne. - Kom hit og du blir attraktiv uansett, uttalte borgermesteren i Mount Isa nylig, men kvinnene i områdene med mannetørke nekter å oppgi livsstilen sin for et liv i minebyene. Det er nemlig i disse byene mennene hoper seg opp.- Kvinnene er ikke interessert i å bo i minebyene, livsstil er viktigere for dem enn menn, sier demograf Bernard Salt som har identifisert ekstrembyene i sin nyeste bok «Mannetørke».

  Menn i skjul

  Demografen mener altså at kvinnene kan takke seg selv. - De har valgt å bo her bevisst. Det de anser for å være en livsstil er viktigere enn hva parforhold er for dem, sier han. Per dags dato er det 600 innbyggere i Coutts Crossing, og av dem er 15 av dem single kvinner i tredveårene. Andre australske byer som opplever det samme er Tyalgum og Safety Beach nær Coffs Harbour med 11 single kvinner og Tinonee med 15 single kvinner i femtiårene. - Ser man på enkelte deler av Australia, så finner man noen ekstraordinære og direkte bisarre demografiske mønstre, sier han. Men han utelukker ikke ar enkelte menn kan ha gått i skjul. - Noen menn kan kanskje ha sneket seg unna radaren ved å ha unnlatt å delta i undersøkelsene, sier han. LES OGSÅ:
 • Dette vil menn ha
 • Slik ser drømmedama ut
 • Skjønnhet teller mest for menn
 • - Her blir du garantert attraktiv
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer