Menn

Hold kjeft om dette

Her er setningene kvinner ofte sier, og som menn skyr som pesten.

Foto: 6PA/MAXPPP
Foto: 6PA/MAXPPP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noen ting forblir best usagt. Det mener i alle fall de amerikanske samlivsekspertene April Masini og Nicholas Aretakis, som har skrevet bøkene Think & Date Like a Man og Ditching Mr. Wrong.
 • Harde, rare fakta om menn
 • Her er ni ting menn slett ikke vil høre:

  1. «Elsker du meg?»

  Blåser du dette spørsmålet for tidlig i forholdet risikerer du å skremme vettet av ham. Han er ikke nødvendigvis redd for å oppleve kjærlighet, men her blir han tvunget til å ta stilling til nokså alvorlige saker han kanskje ikke har reflektert over enda.Er dere i et fast forhold som har vart en stund er det greit å spørre om han elsker deg. Gjør det imidlertid når ikke andre ting kan virke distraherende - da er sjansen større for at du få det svaret du fortjener.
 • Dette lyver kvinner om
 • Dette lyver menn om
 • 2. «Jeg vurderer å ta en plastisk operasjon»

  De aller fleste menn liker naturlig skjønnhet. Nå har de fleste menn ikke peiling på hvor mye innsats som kreves av oss kvinner for å se naturlig pene ut.Du legger vel sjelden ut om dine hårfjernings-, hårnappings- og hårfargingsrutiner-, vaske- og sminkeritualer, bh-innlegg og hold in-strømpebukser?Vel, her er poenget: Gjør akkurat som du vil, både hos hudpleieren, frisøren og plastikkirurgen. Så lenge det ser naturlig ut tror han det er slik du er skapt. Det er ikke noe poeng i å rive ned illusjonene her.
 • Vi jukser oss pene
 • Verdens mest berømte bryster
 • 3. «Før fant vi på ting hele tiden - nå gjør vi ikke noe sammen lenger»

  Det er ikke sikkert han vil skjønne hva du mener. Menn liker å klø seg på magen og kope foran fjernsynet. Selv om aktivitetsnivået ikke er så høyt, kan du regne med at han betrakter tv-tittingen som noe dere gjør sammen dersom begge er til stede. Kom heller med et konkret forslag til en annen aktivitet enn å klage på det dere etter din oppfatning ikke gjør.
 • 10 feil menn gjør i senga
 • 4. «Liker du ikke kjolen min/frisyren min/resultatet av slankekuren min?»

  Det er ikke nødvendigvis slik at han ikke liker det, men mest sannsynlig har han ikke lagt merke til forandringen ved deg.Det kan sikkert være irriterende i seg selv, men da får du heller kritisere den siden av ham, ikke smaken hans.Har du som utgangspunkt at han misliker noe ved deg, tvinger du han enten til å være defensiv, eller til å lyve om kjolen din/håret ditt/vekten din.
 • Slik ser drømmepenisen ut
 • 5. «Vil du ikke bli med og shoppe?»

  Det han hører er dette: Jeg hater klærne dine og vil at du skal kjøpe nye.Hvis det er det du mener får du heller bare si det, så skjønner han i alle fall hva han skal svare på.Menn ser sjelden på shopping som en sosial aktivitet, det er noe de gjør av nødvendighet. Ikke forvent at han skal bli med for kosens skyld. Sannsynligvis er det heller ikke så trivelig for deg å ha en uengasjert shoppingpartner som aller helst skulle vært et helt annet sted.

  6. «Kan vi snakke sammen?»

  Timingen må i alle fall være god om du stiller dette spørsmålet. Kommer du med det mens han prøver å se en fotballkamp, spiller poker på nettet eller trener, er risikoen stor for at det ikke blir en god prat.

  7. «Jeg har bare ligget med (si et antall) menn før deg»

  Vil du egentlig vite hvor mange andre han har ligget med før deg? Er svaret nei, trenger du i alle fall ikke informere han om dine tidligere sexpartnere.
 • Dette skjuler vi for partneren
 • Derfor teller størrelsen
 • Verdens mest berømte peniser
 • 8. Du bryr deg mer om vennene dine enn om meg

  Menn er ofte flinkere enn kvinner til å ta vare på kompisene sine også etter at de får seg kjæreste. Og de man tar vare på tilbringer man tid med. Du kan regne med at han er mindre sammen med kompisene enn før, men ikke krev at han skal kutte dem ut. Heller ikke skal du kutte ut dine venner. Det er risikabelt å satse alt på én person. Skulle forholdet mot fomodning skjære, seg trenger du andre mennesker i livet ditt etterpå. I tillegg er det mye forlangt at kjæresten skal oppfylle alle dine sosiale behov mens dere er sammen.

  9. «Ser jeg tjukk ut i dette?»

  Med mindre du er villig til å akseptere et ærlig svar fra ham skal du ikke stille dette spørsmålet. Ser du tjukkere ut i akkurat det antrekket vil han si det.Alternativet er jo at han lyver for deg, og det vil du vel heller ikke?LES OGSÅ:
 • 50 feil menn gjør i senga
 • 50 feil kvinner gjør i senga
 • Slanking gir større penis
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer