Rohny Kristensen

Hold på fargen

Med noen enkle grep kan du selv sørge for at brunfargen sitter lenge og holder seg gyllen og fin lenge etter at sommervarmen er over.

Hold på fargen
Publisert
Sist oppdatert


TIPS

Vil du fordype brunfargen, så se etter en After Sun Tan Accelator, Prolonger, Extender eller Maximizer. Alle er produkter som inneholder mye fuktighet og en liten dose fargepigmenter.


LES OGSÅ:
 • Sunn soling
 • Hjemmespa
 • Selvbruningsguide
 • FOR SOLSTRESSET HUD: Har du oppholdt deg litt lenge i sola og trenger en krem som roer ned huden i ansiktet, kan du prøve Académies Baume Apaisant Aprês Soleil (kr 300/50 ml).
  FOR SOLSTRESSET HUD: Har du oppholdt deg litt lenge i sola og trenger en krem som roer ned huden i ansiktet, kan du prøve Académies Baume Apaisant Aprês Soleil (kr 300/50 ml). Vis mer
  EKSTRA FUKT TIL ANSIKTET: Sats på en god fuktighetskrem i sommer. Denne fra Dior gir ansiktshuden det den trenger av fukt og næring. Hydra Action Crême Sorbet Ultra Hydratante (kr 480/50 ml).
  EKSTRA FUKT TIL ANSIKTET: Sats på en god fuktighetskrem i sommer. Denne fra Dior gir ansiktshuden det den trenger av fukt og næring. Hydra Action Crême Sorbet Ultra Hydratante (kr 480/50 ml). Vis mer
  FOR SOLBRENT HUD: Dermalogicas After Sun Repair er en gelé som virker avkjølende på hud som har fått litt for mye sol. Den virker også smertelindrende og reparerende når uhellet først er ute (kr 345/104 ml).
  FOR SOLBRENT HUD: Dermalogicas After Sun Repair er en gelé som virker avkjølende på hud som har fått litt for mye sol. Den virker også smertelindrende og reparerende når uhellet først er ute (kr 345/104 ml). Vis mer
  LUKSUS: Lancôme Soleil Reconfort After Sun Tan Extender virker beroligende og fuktgivende, og skal gi ekstra holdbar farge (kr 235/200 ml).
  LUKSUS: Lancôme Soleil Reconfort After Sun Tan Extender virker beroligende og fuktgivende, og skal gi ekstra holdbar farge (kr 235/200 ml). Vis mer
  BUDSJETT: Cliniderm After Sun Tan Prolonger er en lett lotion, som i tillegg til å gi fuktighet også skal forlenge og forsterke brunfargen (kr 100/150 ml).
  BUDSJETT: Cliniderm After Sun Tan Prolonger er en lett lotion, som i tillegg til å gi fuktighet også skal forlenge og forsterke brunfargen (kr 100/150 ml). Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer