Frisyre

Hollywoods fineste hårtrend

Sjekk hvorfor stjernene dropper hårstrikken.

Sienna Miller (t.v.) og Angelina Jolie setter opp håret uformelt uten å bruke strikk.
Sienna Miller (t.v.) og Angelina Jolie setter opp håret uformelt uten å bruke strikk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Ikke et vondt ord om hestehalen. Det er en frisyre som alltid er i motebildet, og som alle kan få til selv fortere enn du rekker å si «hårstrikk».

Den enkleste stjernestilen

Men denne våren velger stjernene noe annet enn den enkleste oppsatsen. Den nye looken kan varieres på en rekke måter. Sjekk også ut grunnoppskriften på 10 oppsatte frisyrer med en spennende vri.

Trendjentenes favoritt

Du kan gjøre som Drew Barrymore og sette opp hele håret, eller som Angelina Jolie og bare sette opp deler av det. Stilen kan lett varieres etter humør og stil.

Høy glamfaktor, lite jobb

Og det beste av alt: Frisyrene ser både glamorøse og avanserte ut - helt uten å være det. Er ikke det selve meningen med en kul frisyre?

Alt du trenger er en spray som gir litt hold, og en pakke hårnåler eller noen kule klyper. Og har du et hår som ikke er helt nyvasket, funker sveisen enda bedre.

Slik får du frisyrene:Mer inspirasjon?


Trenger du flere grunner til å droppe hårstrikken i vår? Her er 15 rålekre frisyrer det er lett å få til selv.

Slik gjør de det


Lurer du på hvordan stjernene klarer å alltid se så fantastiske ut? Noe av hemmeligheten ligger i de gode stylistene de har til rådighet. Her kan du få stjernestylistenes beste skjønnhetstips. Enten du har brunt, blondt eller rødt hår: Her er hemmelighetene som gir deg vakkert hår.

Festfrisyre?


Skal du pynte deg litt ekstra, er det tilbehør med gull og glitter som gjelder.

Slik er den nye stjernelooken:De enkle triksene

Lurer du på hvordan du enkelt kan jukse deg slank å få øynene til å glitre? Dette kan du lære av stjernene på den røde løperen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer