Rosa

Høstens trendfrisyre

Dette kommer til å bli høstens store slager på hårfronten.

Frisyren til Rachel McAdams er et brennhett trendtips for sensommeren og høsten.
Frisyren til Rachel McAdams er et brennhett trendtips for sensommeren og høsten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skuespiller Rachel McAdams er i full gang med innspilling av filmen «Morning Glory» . Filmen spilles inn i New York, og Rachel har blitt observert løpende rundt på 6th Avenue, ikledd en nydelig blekrosa 50-tallskjole med tilhørende cardigan og rosa pumps. Men det er ikke bare antrekket som har fått trendfolket til å klappe i hendene. Det er den søte frisyren som har fått størst oppmerksomhet. Magasinet Glamour utropte dette til å bli en av høstens viktigste trendfrisyrer. Og det beste av alt: Den er så enkel at alle lett kan stjele stilen hjemme på badet.

Slik gjør du det:

 • Har du veldig glatt og mykt hår, kan du spraye det lett med en saltvannspray eller annen hårspray og klemme fram litt bølger og en mer rufsete tekstur på håret.
 • Lag skillen slik du vil ha den. En litt tilfeldig variant blir penest på de fleste.
 • Start på den ene siden, og tvinn sidehåret et par ganger.
 • Fest håret med en enkel hårnål. Voila!
 • Stylingtips:

  Har du pannelugg funker det også fint, enten den er rett eller i sideskill. Du kan også bytte ut de nøytrale hårnålene med et par glitrende eller fargede spenner. Den søte looken er også helt perfekt til sommerens fineste makeup.

  De små supertriksene

  Lurer du på hvordan du enkelt kan jukse deg slank og få øynene til å glitre? Dette kan du lære av stjernene på den røde løperen.

  Høy glamfaktor, lite jobb

  Du kan også gjøre som Drew Barrymore og sette opp hele håret, eller som Angelina Jolie, og bare sette opp deler av det. Stilen kan lett varieres etter humør og stil. Og det beste av alt: I likhet med Rachel McAdams frisyre ser alle disse glamorøse frisyrene skikkelig avanserte ut - helt uten å være det. Er ikke det selve meningen med en kul frisyre?

  Slik får du frisyrene:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer