Rosa

Høstens trendfrisyre

Dette kommer til å bli høstens store slager på hårfronten.

Frisyren til Rachel McAdams er et brennhett trendtips for sensommeren og høsten.
Frisyren til Rachel McAdams er et brennhett trendtips for sensommeren og høsten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skuespiller Rachel McAdams er i full gang med innspilling av filmen «Morning Glory» . Filmen spilles inn i New York, og Rachel har blitt observert løpende rundt på 6th Avenue, ikledd en nydelig blekrosa 50-tallskjole med tilhørende cardigan og rosa pumps. Men det er ikke bare antrekket som har fått trendfolket til å klappe i hendene.

Det er den søte frisyren som har fått størst oppmerksomhet. Magasinet Glamour utropte dette til å bli en av høstens viktigste trendfrisyrer.

Og det beste av alt: Den er så enkel at alle lett kan stjele stilen hjemme på badet.

Slik gjør du det:

 • Har du veldig glatt og mykt hår, kan du spraye det lett med en saltvannspray eller annen hårspray og klemme fram litt bølger og en mer rufsete tekstur på håret.
 • Lag skillen slik du vil ha den. En litt tilfeldig variant blir penest på de fleste.

 • Start på den ene siden, og tvinn sidehåret et par ganger.
 • Fest håret med en enkel hårnål. Voila!

 • Stylingtips:


  Har du pannelugg funker det også fint, enten den er rett eller i sideskill. Du kan også bytte ut de nøytrale hårnålene med et par glitrende eller fargede spenner.

  Den søte looken er også helt perfekt til sommerens fineste makeup.

  De små supertriksene

  Lurer du på hvordan du enkelt kan jukse deg slank og få øynene til å glitre? Dette kan du lære av stjernene på den røde løperen.

  Høy glamfaktor, lite jobb

  Du kan også gjøre som Drew Barrymore og sette opp hele håret, eller som Angelina Jolie, og bare sette opp deler av det. Stilen kan lett varieres etter humør og stil. Og det beste av alt: I likhet med Rachel McAdams frisyre ser alle disse glamorøse frisyrene skikkelig avanserte ut - helt uten å være det. Er ikke det selve meningen med en kul frisyre?

  Slik får du frisyrene:  Slik blir du festfin

  Enten du skal på hagefest, i bryllup eller på fest med jobben er det gøy å ta seg litt ekstra godt ut. Og det trenger slett ikke være avansert. Her er frisyrene som gjør deg finest på sommerfesten. I sommer kan du velge mellom stayere som blomsterspenner og sommerfugler, eller mer trendy pynt som glitrende hårbånd.

 • Se bildene: 84 fantastiske festfrisyrer
 • 156 motemust i sommer

 • Den enkleste stjernestilen

  Ikke et vondt ord om hestehalen. Det er en frisyre som alltid er i motebildet, og som alle kan få til selv fortere enn du rekker å si «hårstrikk».
  Men denne våren velger stjernene noe annet enn den enkleste oppsatsen. Den nye looken kan varieres på en rekke måter. Sjekk også ut grunnoppskriften på 10 oppsatte frisyrer med en spennende vri.
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer