Ansikt

Hot fra Hollywood

Jennifer Lopez er helt hekta. Siste trendrapport viser at makeup skal være av mineraler fra naturen. Dette er så rent at du kan sove med sminken på deg!

Hot fra Hollywood
Publisert
Sist oppdatert
Hvis du ennå ikke har hørt om i.d., må du snarest skrive deg dette navnet bak øret. Dette er makeupserien som er laget av mineraler fra naturen, og som har fått hele Hollywood eliten til å bli avhengig.

Ønsker du å oppnå den glødende huden til Jennifer Lopez, kan du bruke i.d. All Over Face Colours er navnet på hemmeligheten som Jennifer bruker. Den finnes i to varianter som du kan bruke sammen.

Clear Radiance gir et hint av farge og skaper en fantastisk glød til ansiktet. Kan fint mikses med øyeskygger eller fint brukes alene på øynene.

Warm Radiance har litt mer farge. Virker som solpudder og gir en frisk glød i ansiktet. Denne kan gjerne mikses med leppestift som ekstra skimmer til leppene.

i.d. makeup passer alle hudtyper; normal hud, tørr hud, fet hud, sensitiv hud, ung hud og uren hud. Mineralene i makeupeninneholder ingen tilsetninger som kan irritere huden eller forårsake urenheter.

i.d. er en komplett makeupserie som fås kjøpt i hudpleiesalonger. Denne serien anbefales på det varmeste!

Lopez skinner!
Lopez skinner! Vis mer
Hot fra Hollywood
Hot fra Hollywood
i.d. er en hel makeupserie.
i.d. er en hel makeupserie. Vis mer
Jennifer sverger til merket i.d.
Jennifer sverger til merket i.d. Vis mer
All Over Face Colours fra i.d. Kr. 400.
All Over Face Colours fra i.d. Kr. 400. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer