Christina Hendricks

- Hun har drømmekroppen

Unna vei, sylfidene Kate Moss og Victoria Beckham. Det er slik vi vil se ut nå.

Christina Hendricks fra serien Mad Men har en kvinnelig figur som får ministere og herreblader til å juble. Foto: All Over Press
Christina Hendricks fra serien Mad Men har en kvinnelig figur som får ministere og herreblader til å juble. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Glem synlige ribbein, heroin chic-look og prepubertal hoftebredde. Et sunnere og mer kvinnelig kroppsideal er trolig på vei til å ta over.

Rødhårede Joan mest sexy

Christina Hendricks har for alvor blitt berømt for rollen som den vampete Joan Holloway i serien Mad Men. I vakre, figurnære 60-tallskjoler kommer formene hennes virkelig til sin rett.

Det synes mange er helt nydelig. I vår ble hun kåret til årets mest sexy kvinne av herremagasinet Esquire.

Elsket av «The Parliament»

Nå har også en representant for den britiske regjeringen offisielt uttrykt at hun elsker kroppen hennes. Nylig ble Christina utropt til å være rollemodell for unge kvinner og menn.

LES OGSÅ: Stjernene som aldri spiser.

- Kan føre til krise

Den britiske likestillingsministeren Lynn Featherstone har nemlig i lang tid vært bekymret over kroppsidealene som unge kvinner og jenter vokser opp med. Hun mener at mange ser opp til sykelig tynne kjendiser og modeller. Og hun frykter at dette kan føre til en stor helsekrise.

Nylig ble det avslørt at Barbie-utgaven av Joan har blitt slanket.
Men Christina Hendricks selv sier hun er å være stolt av timeglassfiguren sin.

Sju kilo opp som modell

- Da jeg jobbet som modell dro jeg til Italia. Jeg drakk cappucino hver dag og gikk opp nesten sju kilo. Og jeg følte meg fantastisk! Jeg kledde av meg foran speilet, og tenket Oh, jeg ser ut som en kvinne. Jeg følte meg vakker, og prøvde aldri å gå ned i vekt, sier Christina Hendricks i et intervju med Health.

Tidligere hadde hun agenter som stadig ba henne om å gå ned noen kilo. Men så kom endringen. Nå blir kvinneligheten hennes hyllet.

LES OGSÅ: Slik får du Mad Men-stilen hjemme hos deg.

Har blitt stilikoner

Og det er ikke bare handlingen som har fått oppmerksomhet. Klesstilen og frisyrene til rollefigurene har blitt superpopulære, og har gitt nytt liv til retrostilen.

Også January Jones har gjort seg bemerket i rollen som vakre Betty Draper. Se hvordan hun kler seg privat i denne artikkelen.


Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer