Legger

Hun har sommerens trendfrisyre

Denne frisyren gjelder akkurat nå. Slik blir du like fin!

Publisert
Sist oppdatert
Søte fletter og oppsatt hår. Lurer du på hvordan stjernene får det til? Her får du oppskriften.

Slik får du Nicole Richies flettefrisyre:

 • Det er lettere å sette opp håret når det ikke er helt nyvasket. Unngå produkter som gjør håret ekstra glatt å jobbe med, så går det lettere.
 • Vil du ha en ekstra holdbar flette kan du starte med et stylingprodukt eller teksturspray før du starter å flette.
 • Start med å planlegge hvordan du vil legge flettene, og hvor eventuell skill skal være. Sett det håret du ikke skal jobbe med opp i en spenne eller strikk, slik at du får det unna.
 • Der fletten skal starte, tar du tak i en stor hårlokk som du deler i tre. Flett en runde, før du plukker opp litt mer hår. Flett dette inn. For hver gang du legger en lokk over en annen, plukker du opp litt mer hår.
 • Fest endene med to hårnåler, som du stikker inn i fletten slik at hårnålene ikke vises.
 • Avslutt med å spraye håret lett med en hårspray, så holder dne lenger.

  Trendjentenes favoritt

  Du kan også gjøre som Drew Barrymore og sette opp hele håret, eller som Angelina Jolie, og bare sette opp deler av det. Stilen kan lett varieres etter humør og stil.

  Høy glamfaktor, lite jobb

  Og det beste av alt: Frisyrene ser både glamorøse og avanserte ut - helt uten å være det. Er ikke det selve meningen med en kul frisyre?

  Slik får du frisyrene:  Sommerens fineste festfrisyrer:


  Enten du skal på hagefest, i bryllup eller på avslutningsfest med jobben er det gøy å ta seg litt ekstra godt ut. Og det trenger slett ikke være avansert. I sommer kan du velge mellom stayere som blomsterspenner og sommerfugler, eller mer trendy pynt som glitrende hårbånd.

  Her er tilbehøret som gjør deg til sommerfestens prinsesse:  Flere hårtips?

  Her er 20 veier til vakkert hår.


  Slik gjør de det


  Lurer du på hvordan stjernene klarer å alltid se så fantastiske ut? Noe av hemmeligheten ligger i de gode stylistene de har til rådighet. Her kan du få stjernestylistenes beste skjønnhetstips. Enten du har brunt, blondt eller rødt hår: Her er hemmelighetene som gir deg vakkert hår. Skal du lære deg kun én ny sminkestil i sommer, la det bli denne.

 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer