Formfull

Hurra for naturlige kropper!

Sjekk hvilke kjendiskvinner som ikke er redd for å vise sitt «sanne jeg».

FLOTTE UTEN STYLING: Julia Roberts, Kate Upton, Chloe Sevigny og Kelly Osbourne er ikke redde for å vise seg i bikini, og er flotte, naturlige kvinner - også når de ikke er stylet og oppstaset til den røde løperen.  Foto: All Over Press
FLOTTE UTEN STYLING: Julia Roberts, Kate Upton, Chloe Sevigny og Kelly Osbourne er ikke redde for å vise seg i bikini, og er flotte, naturlige kvinner - også når de ikke er stylet og oppstaset til den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er en kjensgjerning at mange av oss er opptatt av kropp og utseende. Og særlig vi kvinner er flinke til å «banke» vårt eget selvbilde og tenke stygt om oss selv.

Svært mange er misfornøyd

En tidligere spørreundersøkelse her på KK.no har vist at hele 59 prosent dere lesere veldig ofte er «misfornøyd med dere selv og eget utseende», og det er ikke til å komme unna at superslanke modeller og lekre Hollywood-stjerner er noe av det vi sammenligner oss med. Med tanke på at det er de aller færreste av oss som er født med supermodellkropp og utseende, er det ganske sprøtt at vi hele tiden skal sammenligne oss med dem. I tillegg har jo disse damene som oftest personlig trener, personlig kokk og stylister som doller og fikser dem opp så de er ser helt perfekte ut på bilder. For «virkeligheten» er faktisk ikke nødvendigvis så perfekt som reklamekampanjer eller billboards skal få oss til å tro. Ser du på bilder av stjernene på «normalen», er mange av dem faktisk ganske like alle oss andre - med cellulitter, litt ekstra på magen, rynker og kviser. Mens noen av stjernene er veldig flinke til å skjule disse tingene, er det andre som ikke kunne brydd seg mindre. Og disse damene er vi på KK.no spesielt glade i!Se flere kjendiskvinner som ikke er redde for å vise seg i bikini nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer