Formfull

Hurra for naturlige kropper!

Sjekk hvilke kjendiskvinner som ikke er redd for å vise sitt «sanne jeg».

FLOTTE UTEN STYLING: Julia Roberts, Kate Upton, Chloe Sevigny og Kelly Osbourne er ikke redde for å vise seg i bikini, og er flotte, naturlige kvinner - også når de ikke er stylet og oppstaset til den røde løperen.  Foto: All Over Press
FLOTTE UTEN STYLING: Julia Roberts, Kate Upton, Chloe Sevigny og Kelly Osbourne er ikke redde for å vise seg i bikini, og er flotte, naturlige kvinner - også når de ikke er stylet og oppstaset til den røde løperen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er en kjensgjerning at mange av oss er opptatt av kropp og utseende. Og særlig vi kvinner er flinke til å «banke» vårt eget selvbilde og tenke stygt om oss selv.

RØD LØPER VERSUS VIRKELIGHETEN: Mischa Barton og Julianne Hough ser ganske annerledes ut i bikini på stranden - uten sminke, enn de gjør på den røde løperen, heldigvis! Foto: All Over Press
RØD LØPER VERSUS VIRKELIGHETEN: Mischa Barton og Julianne Hough ser ganske annerledes ut i bikini på stranden - uten sminke, enn de gjør på den røde løperen, heldigvis! Foto: All Over Press Vis mer

Svært mange er misfornøyd

En tidligere spørreundersøkelse her på KK.no har vist at hele 59 prosent dere lesere veldig ofte er «misfornøyd med dere selv og eget utseende», og det er ikke til å komme unna at superslanke modeller og lekre Hollywood-stjerner er noe av det vi sammenligner oss med.

Med tanke på at det er de aller færreste av oss som er født med supermodellkropp og utseende, er det ganske sprøtt at vi hele tiden skal sammenligne oss med dem. I tillegg har jo disse damene som oftest personlig trener, personlig kokk og stylister som doller og fikser dem opp så de er ser helt perfekte ut på bilder.

For «virkeligheten» er faktisk ikke nødvendigvis så perfekt som reklamekampanjer eller billboards skal få oss til å tro. Ser du på bilder av stjernene på «normalen», er mange av dem faktisk ganske like alle oss andre - med cellulitter, litt ekstra på magen, rynker og kviser.

Mens noen av stjernene er veldig flinke til å skjule disse tingene, er det andre som ikke kunne brydd seg mindre. Og disse damene er vi på KK.no spesielt glade i!

Se flere kjendiskvinner som ikke er redde for å vise seg i bikini nedenfor:


LES OGSÅ: Timeglassfiguren er som dop for ham

Ny bikinimodell for H&M

Det var ikke uten grunn at vi ble litt ekstra glade da H&M annonserte hvem de har valgt som ny sommermodell i forrige uke. Det var nemlig ingen ringere enn popikonet Beyoncé - som er kjent for sin formfulle, sunne og veltrente kropp, som nå skal pryde reklame- og tv-kampanjer iført kleskjedens sommerplagg - og badetøy.

Og hele 71 prosent av dere lesere, synes dette var et kjempegodt valg av kleskjeden. Det samme gjorde Runi Børresen - ekspert på spiseforstyrrelser.

– Dette er jo veldig positivt, da. At H&M, som er så store, velger å bruke Beyoncé som modell synes jeg er kjempebra. Da har de kanskje tenkt og ønsker å ville bidra positivt i den galskapen som ellers regjerer i motebransjen når det gjelder størrelse, sa hun til KK.no i forbindelse med nyheten:

– Det er veldig bra at man har tenkt sånn, og at dette er noe de vil bli assosiert med – kanskje for å vise nettopp det at de har klær for alle. Det er veldig positivt.

– Det er jo nemlig slik at vi kvinner kommer i alle fasonger, og det er de absolutt færreste som ser ut som supermodeller. Det at det er et mangfold, at det ikke finnes én type mennesker, det synes jeg er viktig at klesbransjen formidler.

Popstjernen selv har tidligere fortalt at hun synes det er viktig å føle seg som en kvinne og se ut som en kvinne.

– Jeg skrev den sangen fordi jeg hadde gått litt opp i vekt, og det presset folk legger på deg om å være tynn er helt ufattelig. Jeg var bare 18 år og du skal ikke tenke på slikt når du er i den alderen. Sangen sier at du bare skal glemme hva folk sier om deg, og at du er «bootylicious» uansett, har hun uttalt om suksesslåten «Bootylicious».

LES OGSÅ: Slik fasong har kvinner nå

Vil ikke slanke seg

Nedenfor forklarer flere av favoritt-damenevåre hvorfor de aldri har planer om å slanke seg til modellkropp.

Kim Kardashian:
– Jeg er stolt av kroppen og formene mine! Med dette bildet håper jeg alle kan se at selv om jeg er på forsiden av et blad, betyr det ikke at jeg er perfekt.

Hun har også uttalt følgende:

– Vær stolt av den du er. Vær stolt av rumpa og puppene dine! Formfulle kvinner er sexy!

LES OGSÅ: Så mange vil forstørre rumpa si

Christina Hendricks:
– Jeg har alltid hatt pupper og hofter, selv da jeg veide mindre. Nå er jeg mye tyngre enn da jeg jobbet som modell, men får mange positive tilbakemeldinger. Det er klart jeg gjerne skulle vært noen kilo lettere, men når jeg ser bilder av meg selv på den røde løperen tenker jeg «Gud, så vakker jeg så ut». Jeg bryr meg ikke.

LES OGSÅ: Slik kan du få Christina Hendricks midje

America Ferrera:
– Jeg har en normal størrelse og er fornøyd med det. Jeg er størrelse 36 til 38. Noen ganger blir jeg faktisk mer bekymret for å gå ned i vekt, enn for å gå opp, fordi dette er slik folk kjenner meg nå. Og jeg vil ikke gå ned i vekt, for da vil folk tenke «hvorfor er hun ikke fornøyd med seg selv lenger?».

LES OGSÅ: Her er formelen for ideal-kroppen

Kelly Clarkson:
– Jeg elsker kroppen min, og har et veldig godt forhold til den. Jeg tror ikke det kun er artister som har problemer med vekten sin, det er andre mennesker og.

Som om ikke dét var nok til å gjøre deg til en fan, så har hun også humor når det gjelder kroppen sin:

– Jeg har en formfull figur som gutter liker. I tillegg kan det jo tenkes at jeg dør i morgen. Har jeg lyst til å dø mens jeg sulter meg? Skal jeg møte Gud på tom mage? Nei, det gidder jeg ikke. Jeg vil møte ham med en skikkelig steik og tartar i magen.

Jennifer Lopez:
– Jeg elsker kroppen min, og den har holdt seg på omtrent samme vekt de siste årene. Ja, jeg har rumpe, jeg har pupper og jeg har kvinnelige former, men jeg ville aldri slanket dem vekk. Jeg hater å se bilder av radmagre kvinner i blader. De ser så ulykkelige ut, har hun sagt.

LES OGSÅ: Slik kan DU trene som stjernene

Jennifer Love Hewitt:
– Jeg elsker kroppen min, og det burde alle kvinner der ute gjøre. Jeg vet hvordan jeg ser ut, og det gjør vennene og familien min også. Nå har jeg holdt munn i lang nok tid om hvordan kvinners kropp til stadighet blir gransket. Og for å gjøre én ting klart - jeg er ikke opprørt selv, men jeg reagerer på vegne av alle jentene der ute som kjemper mot kroppsidealet.

LES OGSÅ: – Ja, jeg har cellulitter

Jessica Simpson:
– Jeg elsker formene mine, og jeg vet at menn gjør det også. Jeg sier alltid til meg selv «jeg skal gi dem noe å holde i». Jeg hyller kvinner i alle størrelser, og synes vi alle er vakre.

Scarlett Johansson:
– Du vil aldri se meg gå ned masse i vekt. Jeg er ikke interessert i å sulte meg. For meg er det ikke det minste sexy å være ultratynn.

NY MODELL: Beyoncé er H&Ms nye kampanjemodell for sommeren 2013, og skal også pryde reklamene for badetøy. Foto: H&M
NY MODELL: Beyoncé er H&Ms nye kampanjemodell for sommeren 2013, og skal også pryde reklamene for badetøy. Foto: H&M Vis mer
SEXY: Britiske Kelly Brook har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner. Modellen har flotte, kvinnelige former, og er ikke redd for å vise dem frem. Foto: All Over Press
SEXY: Britiske Kelly Brook har flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner. Modellen har flotte, kvinnelige former, og er ikke redd for å vise dem frem. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer