Sminke

Husk å få fargen helt ut i munnviken

Da blir leppestiften lekrere og sminken mer forseggjort.

PERFEKT: Cheryl Cole har fått fargen helt ut i munnviken, noe som gir munnen hennes en perfekt form, også for mørke farger som denne.  Foto: All Over Press
PERFEKT: Cheryl Cole har fått fargen helt ut i munnviken, noe som gir munnen hennes en perfekt form, også for mørke farger som denne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Hvis du ikke er vant til å bruke leppestift, kan de mørke eller sterke fargene være ekstra vanskelige å venne seg til. Det er fort gjort å skvette så du hopper av trendfarger som knall rosa, oransje eller rødt. Mørke farger er ikke mindre sjokkerende når du ser ditt eget speilbilde. Men selv om det er bitte litt krevende å venne seg til, er det utrolig lekkert når du først gjør det. Og selv om det er en del feller å gå i, er det én regel som gjør det enklere.Aller først må du velge riktig farge. Tips om hvordan du finner en leppefarge som kler deg, får du i denne saken.

Dra den helt ut

Både mørke og knalle farger kan brukes på mange måter, også i kinnene.Enten du velger å bruke den mørke leppefargen som en stain, som en klassisk leppestift med eller uten lipliner eller i kombinasjon med gloss, du sørge for å ta fargen helt ut i munnvikene.Dette utgjør rett og slett hele forskjellen, og sminken ser straks mer forseggjort ut. Se én måte å legge mørk leppestift her:

Flere sminketrender

I tillegg til røde, oransje eller knall rosa lepper, er kraftig eyeliner, markerte bryn og farger som blått og sølv viktige i vårens trendbilde.På leppefronten er det også in å velge samme farge som du bruker på neglene. Matchy-matchy er både feminint og klassisk – vel verdt å prøve denne sesongen, med andre ord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer